Strateška akvizicija vredna 141 milion evra

Flutter preuzima MaxBet

Srbija

27.9.2023 11:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Flutter preuzima MaxBet Flutter preuzima MaxBet
MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, postaće deo kompanije Flutter, globalnog lidera u sportskom klađenju, igrama... Flutter preuzima MaxBet

MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, postaće deo kompanije Flutter, globalnog lidera u sportskom klađenju, igrama na sreću i zabavi. Kompanija Flutter će preuzeti udeo od 51 odsto u MaxBetu za 141 milion evra, piše Bloomberg.

Ovaj potez predstavlja važan korak za MaxBet, jer će mu omogućiti prodor na nova tržišta i u skladu sa strategijom kompanije, ojačati poziciju na tržištima na kojima već posluju. Partnerstvo sa Flutterom kreiraće inovativne mogućnosti za MaxBet koje će doprineti daljem razvoju kompanije i pružanju još kvalitenijeg korisničkog iskustva svojim igračima“, navodi se u saopštenju kompanije MaxBet.

Flutterova međunarodna divizija, koja obuhvata Flutter International, sa preko 8.000 zaposlenih i 28 kancelarija širom sveta, upravlja sa pet svetski poznatih brendova usmerenih prema igračima i na mesečnom nivou u proseku ima četiri miliona igrača.

Finalizacija ovog sporazuma, koji je MaxBet sklopio uz savetodavnu podršku Oakvale Capital LLP i Schoenherr, za MaxBet označava početak puta ka daljem razvoju kompanije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...