Rok za prijavljivanje za postavljanje montažnih objekata 6. juna

Grad Beograd daje više od milijardu dinara za smeštaj beogradskih ličnih asistenata

Srbija

12.5.2023 16:22 Autor: Julijana Vincan 5

Grad Beograd daje više od milijardu dinara za smeštaj beogradskih ličnih asistenata Grad Beograd daje više od milijardu dinara za smeštaj beogradskih ličnih asistenata
Na Portalu javnih nabavki od 5. do 12. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... Grad Beograd daje više od milijardu dinara za smeštaj beogradskih ličnih asistenata

Na Portalu javnih nabavki od 5. do 12. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Sekretarijat za opšte poslove Grada Beograda raspisao je javnu nabavku za postavljanje montažnih objekata za smeštaj beogradskih ličnih asistenata u vrednosti od 1,11 milijardi dinara. Rok za podnošenje prijava je 6. juna.

Opština Žitište objavila je javnu nabavku rehabilitacije saobraćajnica na teritoriji opštine Žitište vrednu skoro 134 miliona dinara. Zainteresovani se mogu prijaviti do 31. maja.

Uprava za veterinu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisala je javnu nabavku usluge realizacije Plana i Programa sistematskog praćenja rezidua farmakoloških, hormonskih i drugih štetnih materija kod životinja, proizvoda životinja, proizvoda životinjskog porekla i drugih štetnih materija kod životinja, hrane životinjskog porekla i hrane za životinje.

Procenjena vrednost ovog projekta je 100 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 6. jun.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije objavio je više konkursa za javne nabavke, a jedna od najvrednijih je za revitalizaciju okreta i transporta BRs 2400 procenjene vrednosti 100 miliona dinara. Rok za prijavu je 16. jun.

Foto: Freepik.com

Fond za socijalno osiguranje vojnih osiguranika pokrenuo je postupak za nabavku lekova za lečenje multiple skleroze i novih i inovativnih lekova, čija je procenjena vrednost 172,6 miliona dinara, a rok za prijavu do 25. maja.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada objavilo je javnu nabavku i ugradnju urbanog mobilijara na teritoriji Grada Novog Sada – klupe i korpe – procenjene vrednosti 163,16 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 23. maj.

Republički fond za zdravstveno osiguranje pokrenulo je postupak za nabavku karotidnih stentova i perifernih stentova sa pratećim specifičnim potrošnim materijalom, koji je neophodan za njegovu implantaciju. Procenjena vrednost ovog projekta je 533,9 miliona dinara, a rok za prijavu je 23. maj.

Javno komunalno preduzeće Beograd-put za javnu nabavku Bitumensko vezivo BIT 50/70 planira da izdvoji 714 miliona dinara, a rok za prijave je 15. jun.

Ministarstvo za javna ulaganja pokrenulo je postupak javne nabavke radova na izgradnji kanalizacione mreže u naseljima Ogar i Brestač u opštini Pećinci. Procenjena vrednost je 511,1 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 6. jun.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • SUNCE

    12.5.2023 #1 Author

    Javne nabavke se uvek izmanipulisu i vešto zaobiđe njihov regularni deo.

    Odgovori

  • KIMCHI

    13.5.2023 #2 Author

    Ponovo prilika da se neko omasti

    Odgovori

  • NATI

    14.5.2023 #3 Author

    Lepo sto ih ima ovoliko samo jos kada bi se sve ispostovalo po propisima

    Odgovori

  • DUSAN

    14.5.2023 #4 Author

    Što će opet biti sve unapred određeno, ali samo da se forma ispuni.

    Odgovori

  • LAV

    14.5.2023 #5 Author

    Nazalost se javne nabavke i tendere namestaju i zna se ko ih dobija. Da je sve po pravilu kako bi trebalo, bolje bi nam sta je bilo.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...