Rok za prijavu na tender je 29. april

GSP traži firmu za rekonstrukciju depoa na Dorćolu

Srbija

3.4.2024 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

GSP traži firmu za rekonstrukciju depoa na Dorćolu GSP traži firmu za rekonstrukciju depoa na Dorćolu
GSP Beograd raspisao je tender za rekonstrukciju objekta depoa 2 na Dorćolu. Vrednost nabavke u javnom pozivu nije navedena, ali je planom javnih nabavki... GSP traži firmu za rekonstrukciju depoa na Dorćolu

GSP Beograd raspisao je tender za rekonstrukciju objekta depoa 2 na Dorćolu. Vrednost nabavke u javnom pozivu nije navedena, ali je planom javnih nabavki ovog preduzeća za treći kvartal predviđeno 70 miliona dinara za ovu stavku.

Tenderom su predviđeni radovi na rušenju, demontaži i montaži, kao i betonsko-armirački, zidarski, tesarski, limarski i staklorezačaki radovi. Rok za prijavu na tender je 29. april, piše eKapija.

Podsetimo, 2019. je objavljeno da će trolejbuski depo sa Dorćola biti premešten na lokaciju neposredno pored pogona GSP-a Kosmaj 1 na autoputu ka Nišu, predviđeno je nacrtom plana detaljne regulacije.

„Izmeštanje postojećeg depoa iz centralnog gradskog područja na Dorćolu omogućilo bi korišćenje atraktivnog zemljišta za druge namene“, navedeno je tada u dokumentu.


Dorćol je saobraćajni pogon GSP Beograda, koji se koristi za solo i zglobne trolejbuse i solo elektrobuse. U tom pogonu se nalaze svi trolejbusi i elektrobusi koje GSP ima.

Tagovi
TENDER

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...