izgradnja akva parka sa hotelom od četiri zvezdice

Inđija objavila javnu prezentaciju urbanističkog projekta Panonske terme

BiznisInfrastrukturaSrbija

31.8.2024 09:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Inđija objavila  javnu prezentaciju urbanističkog projekta Panonske terme Inđija objavila  javnu prezentaciju urbanističkog projekta Panonske terme
Opština Inđija objavila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme. Investitor projekta je... Inđija objavila  javnu prezentaciju urbanističkog projekta Panonske terme

Opština Inđija objavila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme. Investitor projekta je kompanija Voda Sinđelić Ždrelo, piše eKapija.

Turistički kompleks će se prostirati na parceli površine 59.033 m², a planirana je fazna gradnja. U prvoj fazi predviđena je izgradnja akva parka sa zatvorenim i otvorenim bazenima i letnjim barom, dok će druga faza obuhvatiti izgradnju hotela sa spa centrom. Ukupna bruto izgrađena površina kompleksa, uključujući podzemnu etažu, iznosiće 17.744,70 m².

Bazeni će biti dostupni kako gostima hotela tako i dnevnim posetiocima, a kapacitet je planiran za oko 1.000 dnevnih posetilaca. Spoljni bazeni uključuju bazen za relaksaciju sa barom (242,91 m²), relaks bazen sa toplom vodom i pristupom iz zatvorenog bazena (100,99 m²), kao i dva đakuzi bazena (19,63 m²). Zatvoreni bazeni obuhvataju bazen za plivanje, relaks bazen, dečji bazen, bazen za zabavu sa veštačkim talasima, bazen sa toboganima i đakuzi bazen.

Hotel će biti kategorije četiri zvezdice, spratnosti Po+Pr+4Sp, sa ukupno 79 smeštajnih jedinica: pet jednokrevetnih soba, 70 dvokrevetnih soba, tri apartmana i jedan predsednički apartman.

Projektanti ovog kompleksa su preduzeća TS Arhitektura i DS Design iz Ćuprije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.