usvojen i predlog budžeta za ovu godinu

Izabrani novi članovi upravnog odbora Francusko-srpske privredne komore

BiznisEUSrbija

20.3.2024 16:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Izabrani novi članovi upravnog odbora Francusko-srpske privredne komore Izabrani novi članovi upravnog odbora Francusko-srpske privredne komore
Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) održala je redovnu godišnju generalnu skupštinu na kojoj su usvojeni izveštaj o aktivnostima i finansijski izveštaj za 2023. godinu i... Izabrani novi članovi upravnog odbora Francusko-srpske privredne komore

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) održala je redovnu godišnju generalnu skupštinu na kojoj su usvojeni izveštaj o aktivnostima i finansijski izveštaj za 2023. godinu i predlog budžeta za 2024. godinu. 

Članovima komore obratio se njen predsednik Dragan Stokić, iz kompanije Eviden, osvrnuvši se na dosadašnje rezultate i strategiju budućeg razvoja. Generalna direktorka CCIFS Sanja Ivanić prezentovala je realizovane aktivnosti u protekloj godini i one koje su planirane u 2024., dok je Miodrag Jelić, blagajnik CCIFS iz kompanije Lesaffre članovima predstavio finansijske rezultate i predviđen budžet za 2024. godinu.

Na ovogodišnjoj Generalnoj skupštini izabrani su i članovi upravnog odbora. 

Upravni odbor Francusko-srpske privredne komore u mandatu 2024/2027 činiće Milan Belin iz kompanije KEOS, Fransoa Beriso (François Berisot) iz kompanije Belgrade Airports, Aleksis Brier (Alexis Brierre) iz kompanije Total Energies, Fransoa de la Morinijer (François de la Moriniére) iz kompanije Veolia, Miodrag Jelić iz kompanije Lesaffre, Rajko Jovanović iz kompanije Axians, David Menge (David Mainguet) iz kompanije RATP DEV, Dejan Marković iz kompanije Schneider Electric, Nebojša Nedeljković iz kompanije Mecafor Products, Antonio Rosaci iz kompanije EDF, Dragan Stokić iz kompanije Eviden.

  • AJA

    20.3.2024 #1 Author

    Uspesan rad novo izabranim clanovima Upravnog odbora.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...