Rok za podnošenje prijava je 28. jul

Javne nabavke: EPS za prevoz uglja železnicom TENT B planira da izdvoji 920 miliona dinara

Srbija

14.7.2023 13:44 Autor: Julijana Vincan 0

Javne nabavke: EPS za prevoz uglja železnicom TENT B planira da izdvoji 920 miliona dinara Javne nabavke: EPS za prevoz uglja železnicom TENT B planira da izdvoji 920 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki od 8. do 14. jula konkurse za nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... Javne nabavke: EPS za prevoz uglja železnicom TENT B planira da izdvoji 920 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki od 8. do 14. jula konkurse za nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Ministarstvo za javna ulaganja za izvođenje radova na izgradnji nove Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 u Beogradu 11,21 milijardu dinara. Rok za podnošenje prijava je 14. septembar, a izabrani izvođači imaće rok od tri godine za završetak gradnje.

Osnovna škola „Dositej Obradović“ iz Novog Sada raspisala je tender za izgradnju nove škole u naselju Jugovićevo procenjene vrednosti 820 miliona dinara. Nije navedeno do kada se zainteresovani izvođači mogu prijaviti.

Republički fond za zdravstveno osiguranje raspisao je javnu nabavku balon katetera, čija je procenjena vrednost 717,1 milion dinara. Navedeno je da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom, kao i da je rok za podnošenje prijava 1. avgust.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) otvorilo je više postupaka, od kojih za navedeni period najvišu procenjenu vrednost od 920 miliona dinara ima tender za prevoz uglja železnicom TENT B. Rok za podnošenje prijava je 28. jul.

Takođe, EPS za usluge pripreme, isporuke i serviranja toplog i hladnog obroka, osvežavajućih napitaka i distribicija zaštitnog napitka zaposlenima planira da izdvoji 557,6 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 16. avgust.

Još jedan tender EPS-a je za nabavku cevopolagača za potrebe proizvodnje uglja vrednu 325 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je do 17. avgusta.

JP Pošta Srbije raspisala je javnu nabavku repromaterijala za treća lica (hartije) procenjene vrednosti 339 miliona dinara. Zainteresovani se mogu prijaviti do 7. avgusta.

Zgrada Glavne pošte / Izvor: PTT Srbije

Gradska uprava grada Bora planira da izdvoji 275 miliona dinara za radove na nabavci i ugradnji dva gasna kotla kapaciteta od 17 MV sa pratećom opremom i instalacija na postojeći sistem sa potrebnom projektno-tehničkom dokumentacijom. Za ovu javnu nabavku prijave su otvorene do 24. jula.

Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“ raspisalo je javnu nabavku komprimovanog prirodnog gasa procenjene vrednosti 210 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 11. avgust.

JKP Beogradske elektrane za izgradnju toplovodnih priključaka i toplotnih podstanica planira da izdvoji 200 miliona dinara. Navedeno je da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom, a da se prijave mogu podneti do 27. jula.

Opština Žitište raspisala je javnu nabavku za izbor privatnog partnera i dodelu ugovora o javno-privatnom partnerstvu za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji opštine Žitište. Procenjena vrednost ovog tendera je 441,2 miliona dinara, a prijave su otvorene do 12. septembra.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...