Rok za prijave otvoren do 20 juna

Javne nabavke: RFZO za lekove sa B i D liste planira da izdvoji oko 17 milijardi dinara

SrbijaZdravlje

2.6.2023 14:34 Autor: Julijana Vincan 0

Javne nabavke: RFZO za lekove sa B i D liste planira da izdvoji oko 17 milijardi dinara Javne nabavke: RFZO za lekove sa B i D liste planira da izdvoji oko 17 milijardi dinara
Na Portalu javnih nabavki od 27. maja do 2. juna javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... Javne nabavke: RFZO za lekove sa B i D liste planira da izdvoji oko 17 milijardi dinara

Na Portalu javnih nabavki od 27. maja do 2. juna javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Opštinska uprava Opštine Bačka Palanka raspisala je javnu nabavku za uređenje pešačkih površina i parking prostora u centralnoj gradskoj zoni u Bačkoj Palanci. Procenjena vrednost je 270,85 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava 21. jun.

Agencija za upravljanje lukama pokrenula je postupak za izradu Projekta za građevinsku dozvolu za izgradnju terminala za rasute terete luke u Beogradu (lokacija Krnjača). Procenjena vrednost je 141,66 miliona dinara, a prijave su otvorene do 4. jula. Više detalja o javnoj nabavci terminala za rasute terete luke u Beogradu, koji će se graditi u Krnjači, možete naći u tekstu koji smo nedavno objavili.

Opštinska uprava Kovin raspisala je javnu nabavku za izgradnju objekta gradskog kupaličta u Kovinu, odnosno za završetak druge faze, čija je procenjena vrednost 138,81 milion dinara, a rok za podnošenje prijava 26. jun.

Opštinska uprava Opštine Ćuprija pokrenula je javnu nabavku radova na izgradnji trga Stefana Prvovenčanog, procenjene vrednosti 91,6 miliona dinara, sa otvorenim prijavama do 29. juna.

Za lekove sa liste B i liste D Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) planira da izdvoji 16,63 milijarde dinara. Navedeno je da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom, kao i da se prijave mogu podneti do 20. juna.

Kako je istaknuto na sajtu RFZO, na listi B se nalaze lekovi koji se primenjuju u toku ambulantnog odnosno bolničkog lečenja u zdravstvenim ustanovama, a na listi D lekovi koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet u Srbiji, a neophodni su u dijagnostici i terapiji, dakle to su neregistrovani lekovi.

Opštinska uprava opštine Aranđelovac planira izgradnju i rekonstrukciju cevovoda sirove vode od vodozahvata na reci Kačer do akumulacije „Garaši“. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 256,66 miliona dinara, a istaknuti rok za podnošenje prijava je 10. jul.

Rekonstrukcija Trga slobode u Srbobranu procenjena je na 133,18 miliona dinara. Opštinska uprava Srbobran dala je 27. jun kao rok za prijavljivane za ovu javnu nabavku.

Ministarstvo finansija – Poreska uprava za usluge prenosa podataka za potrebe Poreske uprave planira da izdvoji 115 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 19. jun.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije raspisalo je više javnih nabavki u navedenom periodu, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima nabavka vatrogasnih kola, procenjena na 90 miliona dinara. Rok za prijavljivanje je 11 jul.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...