Posao za 200 radnika od 2025. godine

Kineski proizvođač kablova želi da otvori fabriku u Merošini

BiznisInfrastrukturaSrbija

16.11.2023 08:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Kineski proizvođač kablova želi da otvori fabriku u Merošini Kineski proizvođač kablova želi da otvori fabriku u Merošini
Na sastanku predsednika Privremenog organa opštine Merošina Saše Jovanovića i investitora iz Kine, dogovoreno je potpisivanje memoranduma početkom naredne godine o saradnji i otvaranje... Kineski proizvođač kablova želi da otvori fabriku u Merošini

Na sastanku predsednika Privremenog organa opštine Merošina Saše Jovanovića i investitora iz Kine, dogovoreno je potpisivanje memoranduma početkom naredne godine o saradnji i otvaranje nove fabrike u Merošini, objavila je eKapija pozivajući se na Niške vesti.

Reč je o kompaniji CCSC-Interconnect Tehnology Limited, čiji čelnici su sa predstavnicima opštine dogovorili potpisivanje memoranduma o saradnji o izgradnji fabrike koja se bavi proizvodnjom kablovskih konektora.

Fabrika kineskih partnera, prema rečima predsednika Privremenog organa Merošine Saše Jovanovića, zaposliće 200 ljudi, što će biti od ogromnog značaja za ovu opštinu.

„Potpisivanje memoranduma zakazano je za januar, dok se puštanje fabrike u pogon očekuje u drugom kvartalu 2025. godine“, rekao je za Niške vesti Jovanović.

Kompanija CCSC-Interconnect Tehnology Limited je osnovana 1993. godine i ima skoro tri decenije iskustva u proizvodnji konektora, složenih kablova i žica za industrijsku primenu električne energije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...