pružanje usluga viziranja i imigracionog savetovanja

Kompanija CIBT otvara centre izvrsnosti u Nišu i Beogradu

BiznisFirme u fokusuSrbija

19.10.2022 19:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Kompanija CIBT otvara centre izvrsnosti u Nišu i Beogradu Kompanija CIBT otvara centre izvrsnosti u Nišu i Beogradu
Premijerka Srbije Ana Brnabić i generalni direktor kompanije CIBT Erik Šajnerman (Eric Schneiderman), dogovorili su se u sredu u Beogradu da ta kompanija centre... Kompanija CIBT otvara centre izvrsnosti u Nišu i Beogradu

Premijerka Srbije Ana Brnabić i generalni direktor kompanije CIBT Erik Šajnerman (Eric Schneiderman), dogovorili su se u sredu u Beogradu da ta kompanija centre izvrsnosti otvori u Nišu i Beogradu.

Prema njihovim rečima, nakon dugotrajnog razmišljanja, kao i komparativne analize mnogih zemalja sveta, kompanija je odlučila da je upravo Srbija prava destinacija za njihov novi poslovni projekat, saopštila je Vlada Srbije.

Brnabić je ocenila da je to „još jedno priznanje za Srbiju“, imajući u vidu ugled i razgranatu mrežu klijenata CIBT.

Ona je dodala da je vlada godinama naporno radila da bi kompanijama obezbedila povoljnu poslovnu klimu.

Premijerka je navela da je jedan od strateških ciljeva prelazak Srbije sa ekonomije zasnovane na investicijama, na ekonomiju zasnovanu na znanju.

Kompanija CIBT, čije je sedište u Sjedinjenim Američkim Državama, vodeća je svetska kompanija za „pružanje usluga viziranja i imigracionog savetovanja“ preko svojih predstavništava u više od 25 zemalja, saopštila je vlada.

U martu je bilo objavljeno da je CIBT početkom ove godine kupio u Srbiji „Viselio“ – startap firmu koja digitalizuje proces dobijanja putnih dokumenata.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...