nagrade će biti dodeljene u Skoplju 29. marta

Konkurs za izbor najboljih kompanija na Zapadnom Balkanu

Firme u fokusuPoslovanjeSrbijaU fokusu

30.1.2023 15:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Konkurs za izbor najboljih kompanija na Zapadnom Balkanu Konkurs za izbor najboljih kompanija na Zapadnom Balkanu
Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) pozvao je kompanije da učestvuju na Otvorenom regionalnom takmičenju za izbor najboljih firmi na Zapadnom Balkanu. Konkurs... Konkurs za izbor najboljih kompanija na Zapadnom Balkanu

Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) pozvao je kompanije da učestvuju na Otvorenom regionalnom takmičenju za izbor najboljih firmi na Zapadnom Balkanu. Konkurs je otvoren do 15. februara, a nagrade će biti dodeljene u Skoplju 29. marta.

Kako je saopštila Pivredna komora Srbije (PKS) nagrade će biti dodeljene u šest kategorija i to: Vodeći investitor, Najbolji izvoznik, Šampion zaštite životne sredine, Digitalni šampion, Uspešni dobavljač u regionalnom lancu, Najinovativnija kompanija.

KIF ZB 6, zajednička regionalna privredna komora koja okuplja i zastupa interese više od 350.000 kompanija Zapadnog Balkana, raspisala je konkurs uz podršku Evropske komisije, povodom pet godina od uspostavljanja Zajedničkog regionalnog tržišta. U Skoplju će biti dodeljena ukupno 21 nagrada, navodi se u saopštenju.

U kategoriji vodeći investitor u ekonomijama Zapadnog Balkana biće dodeljena jedna nagrada, za kompaniju sa najvećim rastom izvoza u regionu u 2022. predviđeno je šest priznanja (jedno po ekonomiji), koliko i za šampione zaštite životne sredine i digitalne šampione na Zapadnom Balkanu.

Nagradu uspešni dobavljač u regionalnom lancu poneće jedna kompanija, kao i nagradu najinovativnija kompanija na Zapadnom Balkanu.

Poslovni prihodi (EUR):
31.879.248,62 (2021)
Broj zaposlenih:
518 (2021)

Kompanije koje budu nagrađene u okviru prvog regionalnog takmičenja imaće mogućnost da dodatno promovišu svoju robu, usluge i poslovanje, kao i priliku da učestvuju u projektima i obukama koje organizuje KIF ZB 6, a takmičenje je i podsticaj svim kompanijama da unapređuju performanse poslovanja.

  • NATI29

    30.1.2023 #1 Author

    Ima mnogo nasih preduzeca koja mogu da konkurisu

    Odgovori

  • Emilija

    30.1.2023 #2 Author

    Lepo.Imamo zaista uspesne i konkurentne firme!

    Odgovori

  • GOCA BG

    30.1.2023 #3 Author

    Stvarno imamo odlicne firme i kompanije,verujem da ce se vecina prijaviti…

    Odgovori

  • Coka13

    8.2.2023 #4 Author

    Imamo mi odličnih firmi koje bi trebalo da konkurišu.

    Odgovori

  • MALENA

    8.2.2023 #5 Author

    Podrška za sve naše firme koje konkurišu.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...