Na raspolaganju devet popularnih tokena

Lansirana domaća aplikacija za trgovanje kriptovalutama

Hi-techLifestyleSrbija

24.10.2023 16:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Lansirana domaća aplikacija za trgovanje kriptovalutama Lansirana domaća aplikacija za trgovanje kriptovalutama
Kripto menjačnica ECD.rs kreirala je mobilnu verziju svog novčanika za kriptovalute. ECD Wallet App je dostupan svim korisnicima na Android i iOS uređajima i... Lansirana domaća aplikacija za trgovanje kriptovalutama

Kripto menjačnica ECD.rs kreirala je mobilnu verziju svog novčanika za kriptovalute. ECD Wallet App je dostupan svim korisnicima na Android i iOS uređajima i besplatan je za preuzimanje.

Trenutno je korisnicima na raspolaganju trgovanje sa devet kriptovaluta, uključujući najpopularnije i najvrednije poput bitcoina i ethereuma.

Osnivač kompanije ECD Aleksandar Matanović ističe da je procena da trenutno više od 200.000 korisnika u Srbiji poseduje kriptovalute.

“Kada smo počinjali pre više od 11 godina, poželeli smo da menjamo svet kriptovaluta i učinimo ih dostupnim svima. Verujem da je ovo još jedan veliki korak na tom putu i još jedan događaj od velike važnosti za kripto zajednicu u Srbiji”, istakao je Matanović.

ECD je prva srpska menjačnica za kriptovalute. U proteklim godinama kompanija je postavila prve kriptomate, odnosno ATM uređaje za kriptovalute u našoj zemlji, održala brojne edukacije i kreirala najveću bazu edukativnih materijala o digitalnoj imovini na srpskom jeziku.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...