Trening po originalnoj Persolog metodologiji

Liderstvo u teškim vremenima

BiznisPoslovanjePreduzetnikSrbija

31.5.2022 08:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Liderstvo u teškim vremenima Liderstvo u teškim vremenima
U Beogradu će 7. i 8. juna biti održan Persolog® Master Class „Liderstvo u teškim vremenima“. Ovaj trening najvišeg nivoa po originalnoj Persolog metodologiji... Liderstvo u teškim vremenima

U Beogradu će 7. i 8. juna biti održan Persolog® Master Class „Liderstvo u teškim vremenima“. Ovaj trening najvišeg nivoa po originalnoj Persolog metodologiji obuhvata sedam radnih sesija i panele privrednika – “U kojoj smo fazi krize i šta nas dalje očekuje”, kao i žena lidera – „Žene lideri u teškim vremenima – šta je zaista važno“.

Na njima će učesnici i učesnice dati svoj odgovor na pitanje: Kako u teškim vremenima voditi svoju kompaniju i ljude u neizvesnu budućnost?

“Od početka krize mnogo toga se promenilo. Ali, nisu svi to još shvatili. Većina kompanija i preduzetnika primenjuje inercijsku strategiju, jer im se čini da će sve biti otprilike isto kao i pre, ali malo gore. A u stvari, sve će biti drugačije. Zbog toga će inercijske strategije loše funkcionisati”, kaže u razgovoru za Biznis.rs međunarodni Persolog trener Dragan Savić, koji će voditi Master Class u Beogradu.

On objašnjava da su sada u poslovanju dominantne dve tačke gledišta. One su polarne i obe su, po njegovom mišljenju, kontraproduktivne.

“Prva je panika i tipična je pre svega za kompanije koje rade sa uvozom i koje su se već direktno suočile sa krizom. Traže opcije za spas poslovanja u trenutnoj situaciji. Sada im je zaista teško i neće svi moći da prežive. Drugi je optimističan, tipičan za kompanije koje još nisu direktno pogođene krizom i koje su u iluziji da će sve biti, manje ili više, isto. I zato ne vide posebnu potrebu da nešto menjaju”, ističe Savić i zaključuje da “istina zapravo nije u sredini, već leži u drugoj ravni”.

Prema njegovim rečima, kriza će uticati na sve i, naravno, svako će morati da radi drugačije – “da bi uspeli, lideri moraju da izgrade sistem koji će im omogućiti da deluju i rade u uslovima kada se iz jedne krize prelazi u drugu. Dakle, u teškim vremenima”.

Upravo taj sistem je centralna tema Persolog® Master Class-a  „Liderstvo u teškim vremenima“, koji će biti održan u hotelu Mona Plaza.

Persolog® Master Class je namenjen liderima, menadžerima srednjeg i višeg nivoa, preduzetnicima i svima onima koji žele da razviju liderske veštine u svom profesionalnom kontekstu.

Program i ostale informacije možete da pogledate na linku: „Liderstvo u teškim vremenima“.

Ako u prijavi navedete da ste za Persolog Master Class saznali na našem portalu, uz hashtag #biznisrs dobijate 15 odsto popusta na kotizaciju.

Tagovi
BIZNIS
  • GOCA BG

    31.5.2022 #1 Author

    Bitan seminar za sve ljude u poslovanju …

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...