Ministar komunicirao sa više od 20 firmi

Mali razgovarao sa francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima

BiznisSrbija

15.4.2024 08:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Mali razgovarao sa francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima Mali razgovarao sa francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je imao „video poziv“ sa najvećom francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima i da ih je... Mali razgovarao sa francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je imao „video poziv“ sa najvećom francuskom kompanijom koja se bavi letećim taksijima i da ih je pozvao da dođu u Beograd kako bi za Expo 2027 Srbija predstavila i tu novu tehnologiju.

Govoreći o poseti Francuskoj, Mali je rekao da je vođen razgovor sa više od 20 kompanija, da francuske kompanije zapošljavaju 11.000 ljudi u Srbiji i da je plan da ih bude još više, prenosi Beta.

„Razgovarali smo sa EDF-om, to je njihova elektroprivreda i jedna od najvećih u svetu, prošle godine imali su 140 milijardi evra dobiti. Hoćemo da dođu u Srbiju i da radimo na razvijanju zelene energije“, rekao je Mali.

Odbacio je navode opozicije da je u Francuskoj bilo reči o odlaganju nuklearnog otpada i rekao da o tome nije bilo razgovora, kao ni o prodaji EPS-a ili vodovoda.

Pohvalio je najavu dolaska robne marke Louis Vuitton i izrazio očekivanje da će francuski predsednik posetiti Srbiju već u junu.

  • oblak67

    15.4.2024 #1 Author

    sta reci a ne zaplakati hhahha

    Odgovori

  • Emilija

    15.4.2024 #2 Author

    Smehotres.pricaju bajke a zivimo i dalje u praistoriji

    Odgovori

  • AJA

    15.4.2024 #3 Author

    To je dobra i intetesantna tehnologija i vest za nas.

    Odgovori

  • Vale

    21.4.2024 #4 Author

    Nasi taksisti dobijaju veliku konkurenciju. Jedva cekam I ja da poletim. Jos cemo videti kako ce se parkiratI I kako da ih stopiramo kad nam treba

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...