Delta Automoto ekskluzivni uvoznik ovog brenda

Maseratijevi automobili u Srbiji od 80.000 do 300.000 evra

AutomobiliFirme u fokusuLuksuzSrbijaU fokusu

20.12.2022 16:38 Autor: Miljan Paunović 6

Maseratijevi automobili u Srbiji od 80.000 do 300.000 evra Maseratijevi automobili u Srbiji od 80.000 do 300.000 evra
Poznati italijanski auto-brend Maserati stigao je u Srbiju, naime, kompanija Delta Automoto, koja posluje u sastavu Delta Auto Group, postala je ekskluzivni uvoznik automobila... Maseratijevi automobili u Srbiji od 80.000 do 300.000 evra

Poznati italijanski auto-brend Maserati stigao je u Srbiju, naime, kompanija Delta Automoto, koja posluje u sastavu Delta Auto Group, postala je ekskluzivni uvoznik automobila Maserati.

Na prezentaciji ovog auto-brenda u Beogradu u utorak, generalna direktorka Delta Auto Group i potpredsednica Delta Holdinga Aleksandra Đurđević rekla je da su pregovori sa Maseratijem počeli pre nešto više od godinu dana.

„Imali smo više razloga zbog kojih smo želeli da dovedemo ovaj brend u Srbiju. Prvi je snažna petogodišnja strategija Maseratija koja je bazirana na tome da ovaj brend uvodi ključne inovacije u auto-svet uopšte. Na drugom mestu je činjenica da smo od tržišta ovde dobili signale da su klijenti zainteresovani za jedan ovakav ekskluzivni brend. Potpisali smo ugovor o ekskluzivnom zastupništvu, uvozništvu i servisiranju brenda Maserati za tržište Srbije, Slovenije i Hrvatske, i na taj način ćemo izaći i na tržište Evropske unije”, rekla je Đurđević.

Ona je dodala da će do kraja ove sedmice u tržnom centru Galerija biti otvoren Maserati Store gde će biti izloženi auto-modeli i life stile kolekcije Maserati.

„Sredinom sledeće godine otvaramo ovlašćeni salon po najvišim standardima, a do kraja 2023. u Sloveniji, pa potom za tržište u Hrvatskoj“, istakla je Đurđević.

Foto: Biznis.rs

Maseratijev generalni direktor za istočnu Evropu Marko Spadaro (Marco Spadaro) rekao je da na ovo tržište dolaze u pravo vreme, uz partnerstvo i saradnju Delta Automotoa.

„Maserati trenutno doživljava nešto što mi zovemo nova era. Počeli smo 2020. sa super modelima, i sada radimo na razvoju novih. Ovo je tek početak jer ćemo sledeće godine u našem portfolio dodati i verzije električnih vozila Grecale i Gran tourismo“, rekao je Spadaro.

On je istakao da su pre dolaska na ovo tržište uradili analizu za ovaj region, te da imaju poverenja u ovaj prodajni prostor.

„Siguran sam da ćemo naše znanje i profesionalnost doneti i ovde, kao i najbolje iskustvo za naše klijente“, rekao je Spadaro.

Direktor brenda Maserati Delta Automoto Miloš Milošević, rekao je na ovom događaju da se trenutno u ponudi nalaze osam modela ovog brenda, te da ih očekuje i električna verzija svih vozila.

„Cene ovog automobila kreću se od 80.000 do 300.000 evra, u zavisnosti od toga šta klijent želi i kakva je prateća oprema. Svaki Maseratijev automobil može se personalizovati, odnosno kupac može da kreira jedinstveno vozilo po kome će biti drugačiji od ostalih“, istakao je Milošević.

  • goca87

    21.12.2022 #1 Author

    Odlično za one koji imaju novac da priušte sebi neki od modela maseratija

    Odgovori

  • GOCA BG

    21.12.2022 #2 Author

    Kod nas je nepisano pravilo da se najskuplji modeli najvise traze i kupuju…

    Odgovori

  • Anna

    22.12.2022 #3 Author

    Sad znamo šta će pevačice i političari kupiti sebi za Novu godinu! 😅

    Odgovori

  • STRAHINJA

    24.12.2022 #4 Author

    Ko nema garazu moze da parkira i na trotoaru…

    Odgovori

  • MALENA

    25.12.2022 #5 Author

    Lepa cena 😅

    Odgovori

  • FRUIT04

    25.12.2022 #6 Author

    Samo nam par stotina Maseratija fali po Srbija, ostalo nam sve med I mleko.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...