Nastavak procesa digitalizacije usluga

Mobilna aplikacija EPS-a „Uvid u račun” dostupna potrošačima

Srbija

26.3.2024 12:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Mobilna aplikacija EPS-a „Uvid u račun” dostupna potrošačima Mobilna aplikacija EPS-a „Uvid u račun” dostupna potrošačima
Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je da je pustila u rad mobilnu aplikaciju „Uvid u račun“, putem koje će domaćinstva i mali kupci imati mogućnost... Mobilna aplikacija EPS-a „Uvid u račun” dostupna potrošačima

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je da je pustila u rad mobilnu aplikaciju „Uvid u račun“, putem koje će domaćinstva i mali kupci imati mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečna zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija EPS-a „Uvid u račun“ dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama, prenosi Beta.

„Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga EPS-a. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju“, kazao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS-u Radovan Stanić.

Istovremeno, kako je dodao, broj korisnika portala EPS-a „Uvid u račun“ je u konstantnom porastu.

„Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga“, rekao je Stanić.

Podsetio je i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.