šou posvećen nedavno preminuloj rok legendi Tini Tarner

Na „Danima piva“ u Zrenjaninu rok simfonija „Simply the best“

LifestyleSrbija

10.8.2023 18:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Na „Danima piva“ u Zrenjaninu rok simfonija „Simply the best“ Na „Danima piva“ u Zrenjaninu rok simfonija „Simply the best“
Na manifestaciji „Dani piva“ u Zrenjaninu na Trgu slobode u nedelju 13. avgusta u 21 čas, biće premijerno izvedena rok simfonija „Simply the best“.... Na „Danima piva“ u Zrenjaninu rok simfonija „Simply the best“

Na manifestaciji „Dani piva“ u Zrenjaninu na Trgu slobode u nedelju 13. avgusta u 21 čas, biće premijerno izvedena rok simfonija „Simply the best“.

Reč je o novom projektu Zrenjaninske filharmonije, a šou je posvećen nedavno preminuloj rok legendi Tini Tarner (Tina Turner), i zamišljen je kao njen koncert na kojem će uz nju, kao njeni gosti, nastupiti rok legende poput bendova Deep purple, Guns and Roses, AC/DC, Queen, itd, navodi se u saopštenju.

Solistkinja Julijana Vincan će na svoj način dočarati glas i energiju legendarne Tine, dok će ostatak repertoara biti poveren Aleksandru Bojoviću i Stefanu Zdravkoviću. Dirigent je Mikica Jevtić, a direktor orkestra Roman Bugar.

„Očekujemo spektakl i radujemo se da vidimo reakciju publike. Naravno, i sam program manifestacije je fantastičan, tako da, ko je u prilici, još je i bolje ako se odluči da ostane nekoliko dana u Zrenjaninu, jer će zaista imati i šta da vidi“, istakla je Vincan.

Podsetimo, „Dani piva“ u Zrenjaninu otvoreni su u utorak 8. avgusta, a na zatvaranju manifestacije će Zrenjaninska filharmonija izvesti antologijske rok pesme u simfonijskom duhu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...