Prodaja imovine Beobanke i Jugobanke

Na prodaju šest lokala na Autokomandi, vinogradi u Đenovićima

Srbija

26.2.2024 11:13 Autor: Milica Rilak 1

Na prodaju šest lokala na Autokomandi, vinogradi u Đenovićima Na prodaju šest lokala na Autokomandi, vinogradi u Đenovićima
Agencija za osiguranje depozita oglasila je na prodaju nepokretnosti u vlasništvu dve velike banke u stečaju – Beogradske i Jugobanke. Potencijalni kupci, između ostalog,... Na prodaju šest lokala na Autokomandi, vinogradi u Đenovićima

Agencija za osiguranje depozita oglasila je na prodaju nepokretnosti u vlasništvu dve velike banke u stečaju – Beogradske i Jugobanke.

Potencijalni kupci, između ostalog, mogu da se nadmeću za ukupno šest lokala u Tržnom centru (TC) Autokomanda, po tri veličine 30 i 60 kvadrata.

Lokali u vlasništvu Beogradske banke inače nisu upisani u List nepokretnosti, a početne cene se kreću od 19.000 do 42.600 evra.

Osim tih lokala, stečajna uprava nudi i stan u Zemunu površine oko 60 kvadrata po početnoj ceni od 52.750 evra, u vanknjižnom vlasništvu te banke u stečaju, ali upisan u List nepokretnosti.

Kada je reč o Jugobanci, učesnici javnog nadmetanja mogu da licitiraju za vinograd prve klase u Đenovićima na površini od 590 kvadrata, čija je početna cena 195.000 evra, a depozit za učešće na aukciji iznosi 29.250 evra.

Otkup prodajne dokumentacije za obe licitacije moguć je do 8. marta, a oni koji je kupe moći će da razgledaju ponuđenu imovinu do 15. marta uz preduslov da obilazak ugovore sa ovlašćenim licem Agencije za osiguranje depozita.

Za imovinu u vlasništvu Beogradske banke javno nadmetanje će se održati 27. marta na adresi Кnez Mihailova br. 2, Beograd u 11 časova, dok se za imovinu Jugobanke licitira dan kasnije – 28. marta.

Registracija učesnika počinje dva sata pre početka javnog nadmetanja, navela je Agencija u oglasu.

  • LJUBOMIR

    26.2.2024 #1 Author

    Nisu znali da naprave posao ili se nije moglo…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...