fokus na održiv rast i kontinuirano jačanje na tržištu

Novi predsednik Izvršnog odbora kompanije Erste Leasing

SrbijaU fokusu

1.2.2024 12:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Novi predsednik Izvršnog odbora kompanije Erste Leasing Novi predsednik Izvršnog odbora kompanije Erste Leasing
Nakon odobrenja Narodne banke Srbije, 1. februara 2024. godine, Vuk Vučević preuzeo je poziciju predsednika Izvršnog odbora Erste Leasing-a, jedne od vodećih lizing kompanija... Novi predsednik Izvršnog odbora kompanije Erste Leasing

Nakon odobrenja Narodne banke Srbije, 1. februara 2024. godine, Vuk Vučević preuzeo je poziciju predsednika Izvršnog odbora Erste Leasing-a, jedne od vodećih lizing kompanija na tržištu, koja je već dve decenije sinonim za pouzdanost i vrhunsku podršku klijentima. Osim toga, Rastislav Drljić, dosadašnji direktor Direkcije prodaje, imenovan je za člana Izvršnog odbora i biće odgovoran za prodaju i marketing.

Kako se navodi u saopštenju, Vučević ima bogato iskustvo u finansijskom sektoru, a Erste Leasing-u se pridružio pre gotovo jedne decenije. Prethodno je obavljao visoke rukovodeće funkcije u renomiranim kompanijama, uključujući ulogu direktora prodaje u kompaniji Intesa Leasing. Od 2008. do 2013. godine bio je CEO kompanije SoGe Leasing.

„Kao član Izvršnog odbora Erste Leasing-a, Vuk Vučević je predano radio na razvoju poslovanja i ostvarenju zavidnih poslovnih rezultata, kako sa aspekta profitabilnosti, tako i tržišnog učešća i zadovoljstva zaposlenih. Nema sumnje da će, zahvaljujući svojoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i odgovornosti, Vučević na novoj poziciji zajedno sa svojim timom nastaviti da pomera granice poslovanja, fokusirajući se na održivi rast i kontinuirano jačanje tržišne pozicije Erste Leasing-a“, rekao je Nikola Stamenković, predsednik Upravnog odbora Erste Leasing-a i član Izvršnog odbora Erste Banke.

Od januara ove godine S-Leasing posluje pod novim imenom – Erste Leasing, a kompanija je protekle godine proslavila veliki jubilej, prvih 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Za to vreme su ostvarili 200 miliona evra u portfoliju, 15.000 klijenata i više od 33.000 realizovanih ugovora, istaknuto je u saopštenju.

  • MARA

    1.2.2024 #1 Author

    Tek treba da se dokaze

    Odgovori

  • ŽIZI

    3.2.2024 #2 Author

    Banke šta god da izmisle to je dobro, nikad ne mogu da propadnu

    Odgovori

  • CALE

    4.2.2024 #3 Author

    videcemo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...