procenjena vrednost javne nabavke nije objavljena

Objavljen prvi tender za EXPO 2027, planirana građevinska površina oko 160.000 kvadrata

InfrastrukturaSrbija

13.4.2024 08:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Objavljen prvi tender za EXPO 2027, planirana građevinska površina oko 160.000 kvadrata Objavljen prvi tender za EXPO 2027, planirana građevinska površina oko 160.000 kvadrata
Prvi tender za projekat EXPO 2027, za stambeni kompleks u blizini budućeg Nacionalnog stadiona, objavljen je u petak na Portalu javnih nabavki, iako je... Objavljen prvi tender za EXPO 2027, planirana građevinska površina oko 160.000 kvadrata

Prvi tender za projekat EXPO 2027, za stambeni kompleks u blizini budućeg Nacionalnog stadiona, objavljen je u petak na Portalu javnih nabavki, iako je ovo javni poziv za podnošenje ponuda, procenjena vrednost javne nabavke nije objavljena.

Kako piše Nova ekonomija, a prenosi Danas, naručilac potražuje usluge izrade tehničke dokumentacije, kataloga, 3D modela i projekta opremanja stambenog kompleksa u Surčinu, koji će se protezati na više parcela, ukupne površine preko devet hektara.

Na tom mestu, kako se vidi iz tenderske dokumentacije, planira se izgradnja stambenih zgrada sa podrumom, podzemnim garažama, prizemljem, visine (do) sedam spratova. Ukupna planirana građevinska površina je oko 160.000 kvadratnih metara.

U delu prizemlja planirani su poslovni prostori, a u okviru stambenog kompleksa oko 1.500 stanova.

Kako je navedeno, poželjna prosečna površina stana je oko 55 metara kvadratnih, a sve stanove od prvog sprata treba projektovati sa terasama. Naručilac posla je za potrebe EXPO izložbe osnovano preduzeće SPV Galovica 1 d.o.o., a rok za podnošenje ponuda je 26. april ove godine.

Stambeni kompleks bi trebalo da se izgradi za potrebe održavanja specijalne Međunarodne izložbe „EXPO 2027„, a javna nabavka je objavljena na Portalu u okviru posebne sekcije za EXPO koja je počela sa radom u četvrtak.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...