doniranje preko odgovarajuće platforme ili direktno na račun

PКS: Poziv privredi da pomogne ugroženim građanima u Turskoj i Siriji

SrbijaSvetU fokusu

8.2.2023 15:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

PКS: Poziv privredi da pomogne ugroženim građanima u Turskoj i Siriji PКS: Poziv privredi da pomogne ugroženim građanima u Turskoj i Siriji
Privredna komora Srbije pozvala je danas kompanije članice, da se u skladu sa mogućnostima uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći Turskoj i Siriji, pogođenim... PКS: Poziv privredi da pomogne ugroženim građanima u Turskoj i Siriji

Privredna komora Srbije pozvala je danas kompanije članice, da se u skladu sa mogućnostima uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći Turskoj i Siriji, pogođenim razornim zemljotresom.

Humanitaru akciju je pokrenuo Srpski filantropski forum, a podrška će biti usmerena na obezbeđivanje hrane, vode i lekova, skloništa i privremenog smeštaja, podršku najmlađima i najugroženijima.

„Nakon razornog zemljotresa u Turskoj i Siriji domovi, bolnice i putevi su sada ruševine, a hiljade ljudi je bez hrane, skloništa i vode“, navodi se u saopštenju PKS.

Istaknuto je da je privreda Srbije u saradnji sa Srpskim filantropskim forumom uvek reagovala u kriznim situacijama prikupljajući pomoć za ugrožene u Srbiji, regionu i šire tokom pandemije korona virusa i prirodnih katastrofa.

Donacije je moguće realizovati odmah putem online platforme Donacije.rs ili uplatom na račun Srpskog filantropskog foruma 340-11016593-88.

  • TATJANA

    9.2.2023 #1 Author

    Sigurno ce se odazvati veliki broj privrednika i pojedinaca

    Odgovori

  • FRUIT04

    19.2.2023 #2 Author

    Treba pomoci, narocito Siriji.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...