Više od 700 poslovnih mogućnosti u regionu

Počinje najveći online sajam zapošljavanja

Bolji posaoManifestacijePoslovanjeRegionSrbija

17.10.2022 09:50 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Počinje najveći online sajam zapošljavanja Počinje najveći online sajam zapošljavanja
U organizaciji najvećih regionalnih sajtova za zapošljavanje poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Severne Makedonije i deloglasnik.si... Počinje najveći online sajam zapošljavanja

U organizaciji najvećih regionalnih sajtova za zapošljavanje poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Severne Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije, održaće se najveći online regionalni sajam poslova u periodu između 17. i 21. oktobra.

Ove godine će, kako se navodi u saopštenju Infostuda, u pet tematskih kapsula biti raspoređeno više od 60 poslodavaca iz Srbije sa preko 700 prilika za zaposlenje.

„Posetioci će sve do 21. oktobra moći da pretraže bogatu ponudu slobodnih radnih mesta koje predstavlja više od 150 izlagača u celom regionu sa ukupno 1.150 oglasa za posao. Kandidati će moći da posete virtuelne štandove u okviru kapsula Trgovina, Proizvodnja, Usluge, IT i Startuj-kapsula za mlade, i na taj način jednostavnije pronašli pozicije za koje su zainteresovani“, navode iz Infostuda.

Svi koji su u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem mogu posetiti sajam na web adresi događaja. Kao i prethodnih godina, posetioci će imati mogućnost da se poslodavcima obrate putem chat-a i iskoriste priliku da dobiju odgovore na pitanja koja do sada možda nisu imali kome da postave.

Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizovaće se i tri događaja koja će pomoći kandidatima kako da napišu dobar CV, ali i kako da dođu do željenog posla. Za sve one koji su zainteresovani za IT oblast, tu je i treći događaj na kojem će IT profesionalnci podeliti savete kako razvijati karijeru u Srbiji.

Iz Infostuda su, pošto žele kandidatima da olakšaju proces pronalaženja posla, pozvali i naše čitaoce da popune anketu o tržištu rada u ovoj godini.

  • TATJANA

    18.10.2022 #1 Author

    Mogu se steci iskustva a i naci posao

    Odgovori

  • MARE

    30.10.2022 #2 Author

    Svakako dobro. online platfotme imaju efektivan napredak

    Odgovori

  • MARE

    6.11.2022 #3 Author

    Treba vise da se prica i pise o onome sto vodi ka buducnosti , namerno se servira mrak i propast

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...