Održan tradicionalni Junski susret Srpske asocijacije menadžera

Podrška razvoju biznis zajednice

ManifestacijeSrbija

14.6.2023 08:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Podrška razvoju biznis zajednice Podrška razvoju biznis zajednice
Povećanje broja članova, pre svega mladih menadžera, i zadržavanje postojećih, nastavak realizacije različitih edukativnih i mentorskih programa i predavanja i pružanje podrške razvoju biznis... Podrška razvoju biznis zajednice

Povećanje broja članova, pre svega mladih menadžera, i zadržavanje postojećih, nastavak realizacije različitih edukativnih i mentorskih programa i predavanja i pružanje podrške razvoju biznis zajednice biće glavni ciljevi Srpske asocijacije menadžera do kraja ove godine.

Na tradicionalnom Junskom susretu, koji je okupio brojne članove i partnere, zaokruženi su i sumirani rezultati SAM-a u prvoj polovini godine, a istovremeno su najavljeni događaji i projekti koji će biti realizovani u tekućoj 2023.

U ovoj godini SAM je dobio i novog predsednika, kao i članove Upravnog odbora.

„Jedan od glavnih ciljeva jeste da zadržimo postojeće i privučemo nove mlade članove, jer su oni budućnost Asocijacije. Pokrenuli smo sekciju za mlade i planiramo dodatne aktivnosti u ovom segmentu. Takođe, želja nam je da SAM ostane prepoznatljivo mesto za okupljanje biznis lidera koji međusobno razmenjuju znanje i dragoceno iskustvo koje poseduju“, poručio je Mihailo Janković, predsednik SAM-a i generalni direktor MK Group i dodao da će SAM nastaviti da jača menadžere kroz programe poput SAM Akademije, Mentorskog programa, programa za preduzetnike MindNetworking, kao i kroz mnogobrojna predavanja i formate poput „Veče sa…“.

Janković je najavio i pokretanje novog formata Otvorena vrata sa članovim Upravnog odbora, gde članovi Asocijacije stiču priliku da se bolje upoznaju i poslovno povežu. Format koji je postao tradicionalan jeste Forum menadžera.  

„Kroz naš Forum menadžera nastavili smo da sa širom poslovnom zajednicom delimo najnovije informacije o biznis trendovima i to ćemo raditi i u narednom periodu, jer jedino na taj način možemo brže da se prilagođavamo, da usvajamo i pravimo promene i unapređujemo naše poslovanje, a time i našu privredu“, zaključio je Janković.

Jedan od ciljeva u narednom periodu biće i nastavak povezivanja sa partnerima i privrednicima iz regiona, a kruna će i ove godine biti na dodeli godišnjih nagrada SAM-a, najprestižnijem događaju koji će se održati 12. put zaredom.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...