ponovno uspostavljanje direktne avionske linije sa tel avivom od velikog značaja

Podrška za realizaciju projekata izraelskih investitora u Srbiji

BiznisBolji posaoInfrastrukturaSrbijaSvet

30.3.2023 14:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Podrška za realizaciju projekata izraelskih investitora u Srbiji Podrška za realizaciju projekata izraelskih investitora u Srbiji
Ministar privrede Rade Basta razgovarao je danas sa ambasadorom Izraela u Beogradu Jahelom Vilanom o ulaganju izraelskih investitora i rekao da Izrael može očekivati... Podrška za realizaciju projekata izraelskih investitora u Srbiji

Ministar privrede Rade Basta razgovarao je danas sa ambasadorom Izraela u Beogradu Jahelom Vilanom o ulaganju izraelskih investitora i rekao da Izrael može očekivati podršku i pomoć u realizaciji svake pojedinačne faze investicionih projekata u Srbiji.

Istakao da su odnosi dve zemlje na visokom nivou, te da je još boljim ekonomskim odnosima doprinelo i otvaranje predstavništva Privredne komore Srbije u Jerusalimu pre dve godine, navodi se u saopštenju ministarstva.

„Naš zadatak je da pružimo institucionalnu podršku poslovnom okruženju i da omogućimo poslovnim zajednicama obe strane da maksimizuju svoje poslovne potencijale. Ponosan sam što izraelske kompanije prepoznaju Srbiju kao dobru investicionu lokaciju i što grade u Srbiji“, poručio je Basta.

Ambasador Izraela rekao je da je od velike pomoći poslovnoj zajednici, kao i za razvoj turizma, ponovno uspostavljanje direktne avio linije Beograd-Tel Aviv.

Ukazao je da je značajan instrument daljeg unapređenja privredne saradnje dve prijateljske zemlje učešće u Zajedničkom komitetu za trgovinsku i ekonomsku saradnju Srbije i Izraela.

  • GOCA BG

    2.4.2023 #1 Author

    Direktna avionska linija posle toliko godina,odlicno!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...