Surčinski deo obilaznice do kraja godine

Poslednja deonica Bubanj potoka biće završena do kraja maja

BiznisSrbija

4.11.2022 08:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Poslednja deonica Bubanj potoka biće završena do kraja maja Poslednja deonica Bubanj potoka biće završena do kraja maja
Deo obilaznice oko Beograda kod Surčina biće završen do kraja godine ukoliko vremenske prilike to dozvole, rekao je direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak. On... Poslednja deonica Bubanj potoka biće završena do kraja maja

Deo obilaznice oko Beograda kod Surčina biće završen do kraja godine ukoliko vremenske prilike to dozvole, rekao je direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

On je za TV Pink naveo da je to deonica od osam kilometara sa šest traka koja će značiti u povezivanju na obilaznicu, a rasteretiće i autoput koji prolazi kroz Beograd.

Završetak cele obilaznice, odnosno poslednje deonice od Straževice do Bubanj potoka Drobnjak je najavio do kraja maja sledeće godine, prenosi Politika.

Prema njegovim rečima, Putevi Srbije grade deonicu Moravskog koridora od Pakovraće do Požege gde je najkompleksnija izgradnja na trasi od osam kilometara između dva tunela kroz kanjon gde je 12 mostova i po tri nadvožnjaka i potporna zida.

Istakao je i da se radi 50 kilometara rehabilitacije autoputa od Aleksinca do Pojata što će, kako je najavio, biti završeno do nove godine.

Drobnjak je istakao da su Putevi Srbije spremni za zimsku službu koju obavljaju na 14.900 kilometara puta, i podsetio da po izvršenju svojih prioriteta zimi pomognu i lokalnim samoupravama koje imaju problema sa padavinama kao što su Tutin, Ivanjica, Sjenica i Novi Pazar.

  • GOCA BG

    4.11.2022 #1 Author

    Nadajmo se da ce biti do navedenog datuma,inace su u tom delu veliki zastoji zbog radova…

    Odgovori

  • Lolek

    29.1.2023 #2 Author

    Kad poguraju svedjani sve moze

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...