AFI Europe Srbija razvija projekat AFI CITY Zmaj

Poslovni kompleks na mestu bivše fabrike „Zmaj“ sprema se za zakupce

BiznisInfrastrukturaSrbija

7.12.2022 08:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Poslovni kompleks na mestu bivše fabrike „Zmaj“ sprema se za zakupce Poslovni kompleks na mestu bivše fabrike „Zmaj“ sprema se za zakupce
Investitor na tržištu nekretnina AFI Europe Srbija gradi poslovni kompleks AFI City Zmaj, a izgradnja prve faze, koja obuhvata dve zgrade ukupne površine 30.000... Poslovni kompleks na mestu bivše fabrike „Zmaj“ sprema se za zakupce

Investitor na tržištu nekretnina AFI Europe Srbija gradi poslovni kompleks AFI City Zmaj, a izgradnja prve faze, koja obuhvata dve zgrade ukupne površine 30.000 kvadratnih metara, se privodi kraju i prvi zakupci se očekuju već na proleće 2023. godine.

Ovaj poslovni kompleks, koji niče na na mestu čuvene fabrike Zmaj u Zemunu, u neposrednoj blizini autoputa Beograd – Zagreb i aerodroma, sastojaće se od istočnog i zapadnog krila: AFI CITY ZMAJ East i AFI CITY ZMAJ West, objavio je portal Bonitet.rs.

Poslovni kompleks na samom ulazu u Beograd, planiran je na ukupno 180.000 kvadratnih metara, kao i da se u svakoj fazi izgradi po 90.000 kvadrata.

„U arhitektonskom smislu, zgrade u AFI City Zmaju će biti moderne, visoko održive i efikasne, građene u skladu sa savremenim trendovima održivosti što je jedno od najvažnijih očekivanja naše ciljne grupe klijenata“, naveli su iz AFI Europe Srbija u saopštenju.

Investitor AFI Europe Srbija stoji iza poslovnog parka Airport City, koga razvija duže od 15 godina.

  • VERA

    7.12.2022 #1 Author

    Zgrade u AFI City Zmaju će biti moderne, visoko održive i efikasne. Taj model bi dobro bilo primeniti i na druge zgrade tog tipa.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...