Francuska kompanija pruža usluge rane operatorske pomoći

Potpisan aneks ugovora sa RATP DEV u okviru projekta beogradskog metroa

InfrastrukturaInvesticijeSrbija

24.6.2024 08:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Potpisan aneks ugovora sa RATP DEV u okviru projekta beogradskog metroa Potpisan aneks ugovora sa RATP DEV u okviru projekta beogradskog metroa
Beogradski metro i voz saopštio je da je potpisan drugi aneks Memoranduma o razumevanju o projektu beogradskog metroa između tog javnog komunalnog preduzeća, Sekretarijata... Potpisan aneks ugovora sa RATP DEV u okviru projekta beogradskog metroa

Beogradski metro i voz saopštio je da je potpisan drugi aneks Memoranduma o razumevanju o projektu beogradskog metroa između tog javnog komunalnog preduzeća, Sekretarijata za javni prevoz grada Beograda i francuske kompanije za upravljanje javnim prevozom RATP DEV.

Aneks su potpisali direktor JKP Beogradski metro i voz Andreja Mladenović, sekretar Sekretarijata za javni prevoz grada Beograda Radovan Kremić i direktor projekta RATP DEV za Srbiju David Menge (Mainguet).

Iz Beogradskog metroa i voza su ocenili da je opotpisivanje Aneksa 2 veoma važan korak za dalju saradnju sa RATP DEV i razvoj projekta izgradnje beogradskog metroa.

„Ova renomirana francuska kompanija je partner JKP Beogradski metro i voz u okviru rane operatorske podrške. RATP DEV je preduzeće koje upravlja pariskim metro sistemom i sistemima u drugim francuskim gradovima i šire, u 14 država na četiri kontinenta gde su angažovani na globalnom nivou, sa više od milijardu i po putnika godišnje“, naveli su iz beogradske kompanije u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.