Inovacije sa ciljem rasta posećenosti domaćim turističkim atrakcijama

Prva kompanija iz Srbije postala članica Globalnog saveta za održivi turizam

PreduzetnikSrbija

15.3.2024 12:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Prva kompanija iz Srbije postala članica Globalnog saveta za održivi turizam Prva kompanija iz Srbije postala članica Globalnog saveta za održivi turizam
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu Visit-Serbia.Online, saopštila je da je postala prvi punopravni kompanijski član... Prva kompanija iz Srbije postala članica Globalnog saveta za održivi turizam

Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu Visit-Serbia.Online, saopštila je da je postala prvi punopravni kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam (GSTC) u Srbiji.

GSTC postavlja i upravlja globalnim standardima za održivo putovanje i turizam, poznatim kao GSTC kriterijumi a Srbija je prošle godine postala i zvanična članica GSTC-a kao država uz podršku UNDP Srbija.

Platforma Visit-Serbia.Online prati i podržava kriterijume GSTC-a kroz svoje poslovanje, ali takođe usmerava svoje partnere ka unapređenju njihovog menadžmenta, socio-ekonomskih aspekata, kulturnog nasleđa i očuvanja životne sredine, istakli su iz Visit Online Smart Solutions.

Uz inovativne alate za marketing automatizaciju, omogućena je ne samo online prodaja ulaznica za pojedinačne atrakcije već i kreiranje tematskih paketa ulaznica kao standardni deo turističke ponude, kao što su Sombor City Card, Avantura u sremskoj ravnici, 4 bisera Zlatibora i Museums 4 You – jedna karta za četiri muzeja u Beogradu.

Ovim pristupom kompanija teži povećanju poseta atrakcijama, produženju boravka na destinaciji i promociji manje poznatih lokaliteta.

Iz Visit Online d.o.o. poručili su da će nastaviti sa daljim razvojem digitalnih rešenja koja su usklađena sa kriterijumima održivosti, kroz primenu svetskih znanja i iskustava koja nam postaju dostupna članstvom u GSTC.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...