Ponude se mogu dostaviti do 25. decembra

Raspisana javna nabavka za ojačanje pruge Crveni Krst-Zaječar-Prahovo

BiznisInfrastrukturaSrbija

2.12.2023 11:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Raspisana javna nabavka za ojačanje pruge Crveni Krst-Zaječar-Prahovo Raspisana javna nabavka za ojačanje pruge Crveni Krst-Zaječar-Prahovo
Infrastruktura železnice Srbije raspisala je javnu nabavku za radove na ojačanju gornjeg stroja pruge Crveni Krst – Zaječar – Prahovo na deonici Minićevo –... Raspisana javna nabavka za ojačanje pruge Crveni Krst-Zaječar-Prahovo

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je javnu nabavku za radove na ojačanju gornjeg stroja pruge Crveni Krst – Zaječar – Prahovo na deonici Minićevo – Zaječar sa izradom projekta izvedenog objekta.

Kako se ističe u dokumentaciji, a prenosi eKapija, zbog dotrajalosti elemenata gornjeg stroja, u cilju održavanja potrebnog nivoa bezbednosti saobraćaja i postizanja zadovoljavajućeg stanja tehničkog kvaliteta koloseka, na pruzi Crveni Krst – Zaječar – Prahovo (deonica Minićevo – Zaječar) ukazala se potreba za ovim radovima.

„Naručilac će, na zahtev potencijalnih ponuđača, zakazati termin (jedan dan) za obilazak deonice na kojoj se izvode radovi. Obilazak će se realizovati u periodu od objavljivanja javne nabavke do poslednjih deset dana pre zakazanog termina otvaranja javne nabavke – napominje se u dokumentaciji i dodaje da je budući izvođač radova dužan da omogući obavljanje stručnog nadzora nad izvođenjem radova i da postupi po svim primedbama naručioca i nadzornog organa na kvalitet izvedenih radova i ugrađenog materijala“, navodi se u dokumentaciji.

Rok za izvođenje radova je 270 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, a garantni rok za izvedene građevinske radove biće minimum dve godine od dana primopredaje radova.

Ponude se mogu dostaviti do 25. decembra.

  • SHALIMAR

    2.12.2023 #1 Author

    Samo da se poveri posao ozbiljnim i strucnim ljudima

    Odgovori

  • HANA

    3.12.2023 #2 Author

    Nadajmo se da će tender dobiti proverena firma
    a ne neka fiktivna. Kod nas je to upitno.

    Odgovori

  • MARA

    3.12.2023 #4 Author

    Samo da bude sve legitimno

    Odgovori

  • Brana

    4.12.2023 #5 Author

    Odlično

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...