Počeli radovi na izgradnji rimskog kupatila i doma kulture

Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji dobija nove kapacitete

BiznisSrbijaTurizam

7.5.2024 09:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji dobija nove kapacitete Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji dobija nove kapacitete
Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji uskoro će proširiti kapacitete i potpuno promeniti izgled. “Upravo se radi projektna dokumentacija na detaljnom temeljnom sređivanju same Specijalne... Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji dobija nove kapacitete

Rehabilitacioni centar u Sijarinskoj banji uskoro će proširiti kapacitete i potpuno promeniti izgled.

Upravo se radi projektna dokumentacija na detaljnom temeljnom sređivanju same Specijalne bolnice i svih objekata koji su u vlasništvu Specijalne bolnice. Jednom rečju Sijarinska banja bi u skorijoj budućnosti trebalo da dobije sasvim novo ruho”, kaže Nebojša Arsić, direktor RHC Gejzer.

Dok se za rehabilitacioni centar završava projekat, radovi na izgradnji novog rimskog kupatila i zgrade Doma kulture sa letnjom pozornicom uveliko traju, piše eKapija.

“Kulturni centar se završava do leta kao i rimsko kupatilo to će se staviti u funkciju ove godine”, navodi Mijajlo Minić direktor TO Medveđa.

Sijarinska banja potpuno menja svoj izgled. To turisti vide i prepoznaju i sugurno je da će već naredne godine ovaj biser juga Srbije biti prepoznatljivo banjsko lečilište koje neće zaostajati za najmodernijim evropskim banjama.

  • MIKIMILE

    11.5.2024 #1 Author

    Da je vise takvih lecilista bilo bi bolje

    Odgovori

  • JANA

    12.5.2024 #2 Author

    I subvencija za lečenje u istim

    Odgovori

  • GAGA

    12.5.2024 #3 Author

    Da ima toga vise bilo bi daleko bolje

    Odgovori

  • DUCA

    12.5.2024 #4 Author

    Treba ulagati u banje.

    Odgovori

  • VALE

    12.5.2024 #5 Author

    Treba iskoristiti prirodne prednosti nase zemlje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...