Planirane kancelarije za rentiranje, laboratorija i coworking prostor

Širi se Inovacioni biznis centar Zlatibor

BiznisSrbija

28.2.2024 09:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Širi se Inovacioni biznis centar Zlatibor Širi se Inovacioni biznis centar Zlatibor
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za zgradu Inovacionog biznis centra (IBC) Zlatibor. Vrednost tendera procenjena je na dva miliona dinara,... Širi se Inovacioni biznis centar Zlatibor

Opština Čajetina raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za zgradu Inovacionog biznis centra (IBC) Zlatibor. Vrednost tendera procenjena je na dva miliona dinara, a tender ističe 7. marta, objavila je eKapija.

Proširenje Inovacionog centra na Zlatiboru, koji se trenutno nalazi u zgradi Kulturnog centra Zlatibor, najavljeno je prošlog leta, jer, kako je tada rečeno iz Opštine Čajetina, zahtevi digitalnih nomada prevazilaze postojeće kapacitete.

Prema idejnom rešenju, parking prostor je predviđen ispred objekata za 15 korisnika, kao i garaža sa 45 parking mesta.

Coworking prostor namenjen digitalnim nomadima, startapima i poslovnim ljudima imaće kapacitet za oko 30 korisnika, na površini od 210 kvadrata. Predviđena je i sala za konferencije sa 100 mesta, površine 160 kvadrata a korisnici će na raspolaganju imati i dve učionice za po 32 i 35 korisnika.

Kancelarijski prostor za 10 zaposlenih obuhvatiće 150 kvadrata.

Prostor za odmor i rekreaciju predviđen je u prizemlju i na terasama na spratu, a objekat će imati i izložbeni prostor u foajeu i platou ispred objekta, kafe bar, kancelarijski prostor za rentiranje (10 kancelarija na ukupno 200 kvadrata), kao i laboratorijski prostor na 100 kvadrata.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...