Najviša procenjena vrednost u poslednjih sedam dana za postupak koji je pokrenula Gimnazija iz Aranđelovca

Škole raspisuju javne nabavke za usluge organizacije putovanja

Srbija

25.11.2022 13:29 Autor: Julijana Vincan 3

Škole raspisuju javne nabavke za usluge organizacije putovanja Škole raspisuju javne nabavke za usluge organizacije putovanja
Na Portalu javnih nabavki od 18. do 25. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je 12 državnih... Škole raspisuju javne nabavke za usluge organizacije putovanja

Na Portalu javnih nabavki od 18. do 25. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je 12 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Mesna zajednica Stara Pazova raspisala je 18. novembra javnu nabavku za iznajmljivanje i postavljanje montažnog klizališta sa prirodnim ledom i svom pratećom opremom. Procenjena vrednost ove usluge je 2,9 miliona dinara.

Košarkaški savez Beograda otvorio je postupak takođe 18. novembra. Procenjena vrednost nabavke sportske opreme je 1,35 miliona dinara.

Istog datuma javnu nabavku je raspisala i Gimnazija „Miloš Savković“ iz Aranđelovca. Procenjena vrednost za ekskurziju 4. razreda je šest miliona dinara. Za ovu uslugu organizacije putovanja navodi se da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Postupak je 19. novembra otvorila Turistička organizacija Opštine Kovin za radove čija je procenjena vrednost pet miliona dinara. Kako piše na Portalu javnih nabacki, reč je o pobijanju šipova za pontone.

Javnu nabavku za organizovanje putovanja raspisala je i Osnovna škola „Jovan Mikić“ iz Subotice. Usluga izvođenja ekskurzija u školskoj 2022/2023. godini procenjena je na 4,75 miliona dinara. Postupak je pokrenut 19. novembra.

Javno komunalno preduzeće „Žitorađa“ je za nabavku električne energije 23. novembra raspisalo javnu nabavku procenjene vrednosti 2,5 miliona dinara.

Postupak za usluge organizacije putovanja otvorila je i Osnovna škola „Karađorđe“ iz Beograda. Za ovu javnu nabavku raspisanu 25. novembra, navodi se da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom. Procenjena vrednost javne nabavke za ekskurzije i nastave u prirodi učenika ove škole u školskoj 2022/2023. godini iznosi pet miliona dinara.

Ekonomsko-trgovinska škola Zaječar raspisala je 25. novembra javnu nabavku opreme za učenike sa smetnjama u razvoju procenjene vrednosti 998.000.

  • MAJA

    26.11.2022 #1 Author

    Pa i trebalo bi tako biti

    Odgovori

  • GOCA BG

    27.11.2022 #2 Author

    Dosta javnih nabavki za kratko vreme…

    Odgovori

  • DUSA

    14.4.2024 #3 Author

    Vec se zna za te poslove

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...