Najviša procenjena vrednost 70 miliona dinara za uslugu organizacije putovanja za Osnovnu školu "Nikola Tesla" iz Grocke

Škole raspisuju sve više javnih nabavki za struju

Srbija

2.12.2022 15:02 Autor: Julijana Vincan 8

Škole raspisuju sve više javnih nabavki za struju Škole raspisuju sve više javnih nabavki za struju
Na Portalu javnih nabavki od 25. novembra do 1. decembra planirane javne nabavke objavilo je 16 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.... Škole raspisuju sve više javnih nabavki za struju

Na Portalu javnih nabavki od 25. novembra do 1. decembra planirane javne nabavke objavilo je 16 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Za ekskurzije i nastave u prirodi učenika u školskoj 2022/2023. godini javne nabavke raspisalo je nekoliko škola. Osnovna škola „Karađorđe“ iz Beograda 25. novembra je pokrenula nabavku čija je procenjena vrednost pet miliona dinara, i za koju se navodi da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom, a Osnovna škola „Vožd Karađorđe“ Aleksinac 27. novembra procenjene vrednosti 3,5 miliona dinara.

Najviša procenjena vrednost usluge organizacije putovanja, za koju postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom je javna nabavka Osnovne škole „Nikola Tesla“ iz Grocke od 70 miliona dinara. Takođe, ova škola otvorila je 1. decembra još jedan postupak koji se odnosi na struju čija je planirana nabavka vredna 9,5 miliona dinara.

Za ekskurzije je javnu nabavku raspisala i Osnovna škola „Ratko Mitrović“ iz Novog Beograda, čija je procenjena vrednost 20 miliona dinara. Prvog decembra je ova obrazovna ustanova raspisala i nabavku struje u vrednosti od pet miliona dinara.

Javnu nabavku za električnu energiju takođe raspisuje više pravnih lica. Tako je Osnovna škola „Branko Pešić“ iz Zemuna 26. novembra pokrenula nabavku struje za potrebe ove škole, čija je procenjena vrednost dva miliona dinara. Osma beogradska gimnazija otvorila je postupak za nabavku električne energije 26. novembra, procenjene vrednosti dva miliona dinara.

Isto je učinila i Osnovna škola „Gavrilo Princip“ iz Zemuna 29. novembra, a procenjena vrednost je tri miliona dinara za nabavku struje.

Mesna zajednica Banoštor takođe planira javnu nabavku električne energije, za šta je 1. decembra otvorila postupak čija je procenjena vrednost 2.406.250 dinara. To je uradila i Mesna zajednica Rakovac, a vrednost javne nabavke je 1.498.750 dinara, kao i Mesna zajednica Beočin grad za nabavku vrednu 3.050.666,66 dinara.

JKP „Higijena Zaječar“ 1. decembra je raspisala tri javne nabavke, a najviša procenjena vrednost je za nabavku struje od skoro tri miliona dinara (2.990.000).

Ekonomsko-trgovinska škola Zaječar je 25. novembra pokrenula nabavku opreme za učenike sa smetnjama u razvoju u okviru te škole. Dodaje se da je procenjena vrednost računarske oprema i materijala koji su potrebni 998.000 dinara.

Procenjena vrednost javne nabavke Planinarskog saveza Srbije za osiguranje članova ove organizacije za posledice nesrećnog slučaja je tri miliona dinara. Postupak za ovu uslugu je pokrenut 26. novembra.

Sportsko udruženje „Specijalna olimpijada Srbije“ otvorilo je postupak 29. novembra. Procenjena vrednost nabavke sportske odeće je 1.537.183 dinara.

Zdravstveni centar Knjaževac raspisao je 30. novembra čak 16 javnih nabavki. Najvredniji postupci su za nabavku sanitetskih i ostalih medicinskih potrošnih materijala u vrednosti od 35 miliona dinara, kao i za laboratorijske reagense procenjene vrednosti 30 miliona dinara.

Sledi nabavka energenata za grejanje (lož ulje) u vrednosti 25 miliona dinara. Ova ustanova iz Knjaževca takođe ima otvoren postupak i za nabavku električne energije, i to procenjene vrednosti devet miliona dinara.

  • Dragana

    2.12.2022 #1 Author

    Pa tako je najbolje

    Odgovori

  • Emilija

    2.12.2022 #2 Author

    Mora se naci resenje

    Odgovori

  • GAGA

    2.12.2022 #3 Author

    Elektroprivreda propada, struju uvozimo, a raspisuju se javne nabavke za elektricnu energiju. Vrlo brzo ce se saznati sta se valja iza brega

    Odgovori

  • BIJUTI27

    3.12.2022 #5 Author

    TENDER I ZA VENTIL NA RADIJATORU po školama !?
    Zemljo Indijooo🙈

    Odgovori

  • NATI29

    3.12.2022 #6 Author

    I konkursi za prevoznike prelaze ogromne cifre

    Odgovori

  • VERA

    4.12.2022 #7 Author

    Gleda se samo da je najjeftinine nazalost.

    Odgovori

  • GOCA BG

    4.12.2022 #8 Author

    Gleda se samo cena nazalost,kvalitet ne…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...