svake subote i nedelje od devet časova

Srpska animirana dečija serija „Princess Playtime” na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi

EULifestyleSrbija

21.6.2024 12:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Srpska animirana dečija serija „Princess Playtime” na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi Srpska animirana dečija serija „Princess Playtime” na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi
Nova animirana serija „Princess playtime“, u produkciji nezavisnog studija za animaciju Metaxilasis iz Beograda, premijerno će biti prikazivana na nemačkom TV kanalu Fix &... Srpska animirana dečija serija „Princess Playtime” na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi

Nova animirana serija „Princess playtime“, u produkciji nezavisnog studija za animaciju Metaxilasis iz Beograda, premijerno će biti prikazivana na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi svake subote i nedelje od devet časova.

Kako se navodi u saopštenju, animirana serija „Princess playtime“ o maloj princezi će oduševiti svako dete predškolskog uzrasta.

„Zajedno sa svojim bratom, princom, i njihovim psom plave krvi Bonom, princeza pretvara prosečno popodne kod kuće u uzbudljivo putovanje kroz imaginarne svetove koje će mlade gledaoce držati prikovane za ekran. Ova 2D serija bez dijaloga je posebno kreirana za decu uzrasta od tri do pet godina kojoj nudi mešavinu zabave, uzbuđenja i neverovatnih avantura. Svaka epizoda je puna živopisnih animacija, privlačne muzike i sa ljubavlju izgrađenih likova koji podstiču maštu mladih gledalaca“, piše u saopštenju.

Kanal Fix&Foxi je dobio ime po poznatim crtanim lisicama Fix i Foxi, i emituje zabavne i edukativne programe za decu svih uzrasta i celu porodicu. Sve što se emituje je pažljivo odabrano i predstavlja edukativni sadržaj bez nasilja, koji prenosi pozitivne vrednosti. Emitovanjem „Princess Playtime“, kanal nastavlja svoju misiju obezbeđivanja kvalitetnog sadržaja prilagođenog deci.

„Metaxilasis je studio za 2D animaciju koji pokriva ceo ciklus produkcije, sa sedištem u Beogradu. Ova kompanija proizvodi visokokvalitetne 2D animacije za međunarodno tržište, a njen glavni projekat Om Nom Stories dostigao je više od 60 milijardi pregleda na kanalu Youtube. Prikazuje se na preko 80 platformi širom sveta, uključujući i najprestižnije kao što su Boomerang, Netflix, Disney+ i CCTV“, istaknuto je u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.