put do partnera u Hrvatskoj i u regionu

Srpske kompanije predstavile svoju ponudu na sajmu PromoArh 2024 u Poreču

SrbijaU fokusu

20.9.2024 18:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Srpske kompanije predstavile svoju ponudu na sajmu PromoArh 2024 u Poreču Srpske kompanije predstavile svoju ponudu na sajmu PromoArh 2024 u Poreču
Kompanije iz Srbije imale su veoma zapažen nastup na Međunarodnom sajmu građevinarstva, opremanja i uređenja „PromoArh 2024“ koji je održan u Poreču od 18.... Srpske kompanije predstavile svoju ponudu na sajmu PromoArh 2024 u Poreču

Kompanije iz Srbije imale su veoma zapažen nastup na Međunarodnom sajmu građevinarstva, opremanja i uređenja „PromoArh 2024“ koji je održan u Poreču od 18. do 20. septembra.

Privredna komora Srbije prvi put je organizovala nastup naših firmi, a u okviru Nacionalnog štanda Srbije predstavile su se kompanije: „Sunce Marinković“, „Tara Koncept“, „Metalac bojleri“, „Metalac Inko“ i Enerdžinet“, navodi se u saopštenju.

Naša privreda predstavila se na sajmu u Poreču proizvodima i uslugama premium kvaliteta, dizajniranim u skladu sa ekološkim i drugim standardima kvaliteta što im omogućava da nađu put do partnera u Hrvatskoj i u regionu. Neke od kompanija koje su učestvovale na sajmu imaju i svoja predstavništva u Hrvatskoj i nose dobra iskustva u poslovanju i saradnji.

Sajam „PromoArh“, okuplja građevinske kompanije, proizvođače građevinskog materijala, nameštaja, proizvođače opreme za hotele, restorane, vile i druge turističke objekte kao i arhitekte, projektante investitore i sve one koji su značajni u svetu građevinarstva u ovom delu regiona.

Tokom trajanja sajma organizovani su brojni stručni skupovi,  predavanja o najnovijim trendovima u sektoru građevinarstva, okrugli stolovi i prezentacije izlagača.

Predavanja i edukacije organizovane su u saradnji sa Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije, Klasterom nZEB.hr, kompanijama Baldini Studio i 3D ART.

Štand je posetio predsednik Županijske komore Pula, Danijel Benčić i u razgovoru sa srpskim izlagačima upoznao se sa iskustvima u poslovanju i njihovim planovima za nastup na tržištu Hrvatske.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.