saopštena imena nagrađenih za 2023. godinu

Tri dobitnice PRO PR GLOBE Awards iz Srbije

ManifestacijeRegionSrbijaSvetU fokusu

18.8.2023 17:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Tri dobitnice PRO PR GLOBE Awards iz Srbije Tri dobitnice PRO PR GLOBE Awards iz Srbije
Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja, i njima će biti uručena unikatna umetnička dela Akademije umetnosti u Novom Sadu.... Tri dobitnice PRO PR GLOBE Awards iz Srbije

Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja, i njima će biti uručena unikatna umetnička dela Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju, dodela priznanja održaće se 15. marta 2024. godine u Hotelu Mona Plaza, u Beogradu, gde će biti održano 21. izdanje međunarodne PRO PR Konferencije.

Ovogodišnji dobitnici priznanja iz Srbije su Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivačica Chapter 4, Jelena Milašinović, menadžerka komunikacija Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorika FromA Consulting Ltd.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Fokusiran je na pjedince, a ne na projekte, ističe se u saopštenju.

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, dodeliće se tradicionalno i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama, a dobitnici će biti objavljeni 7. novembra 2023.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...