u fokusu "zeleni odnosi sa javnošću"

Počela trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

EUFirme u fokusuManifestacijeRegionU fokusu

4.5.2023 17:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Počela trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima Počela trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima
Trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija pod nazivom: „Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost“, počela je u četvrtak je na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj,... Počela trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

Trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija pod nazivom: „Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost“, počela je u četvrtak je na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj, u hotelu Jezero.

Više od 200 učesnika iz 13 država, te 28 stručnjaka za odnose s javnošću koji će govoriti kroz 17 predavanja i dva panela , deo su ovogodišnje konferencije.

„Struka odnosa s javnošću u poslednjih 10 godina doživljava digitalnu operativnu transformaciju, a sada se nalazi u novoj ulozi, ulozi jednog od ‘čuvara’ planete Zemlje. Svaka korporacija, institucija, događaj, svaki pojedinac treba imati veću odgovornost prema zelenoj komunikaciji, edukaciji i realizaciji. Mi, stručnjaci za odnose s javnošću moraćemo svojim savetima uticati i približiti kroz projekte važnost zelene odgovornost“, rekao je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora na otvaranju.

Neki od predavača ove godine su: Martin Nesirki (Martin Nesirky), direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, direktor komunikacija na BBC-ju Džon Šild (John Shield), direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado Karlos Čakuakeda (Carlos Chaguaceda) Mai An Le (Mai Anh Le), regionalna menadžerka u Global PR Hub-u Vijetnam.

Osim stranih predavača učestvovaće i domaći i regionalni stručnjaci, navodi se u saopštenju i dodaje da će u okviru PRO PR konferencije, biti dodeljena i Globe Awards priznanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...