ukupno 25 renomiranih stručnjaka za odnose s javnošću primiće ovo priznanje

Dve dobitnice nagrade PRO PR Globe Awards iz Srbije

EUManifestacijeRegionSrbijaU fokusu

17.1.2023 14:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Dve dobitnice nagrade PRO PR Globe Awards iz Srbije Dve dobitnice nagrade PRO PR Globe Awards iz Srbije
Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards biće dodeljeno na 20. jubilarnoj PRO PR konferenciji koja će biti održana od 4. do 7. maja na... Dve dobitnice nagrade PRO PR Globe Awards iz Srbije

Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards biće dodeljeno na 20. jubilarnoj PRO PR konferenciji koja će biti održana od 4. do 7. maja na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj.

Ovu nagradu su dobile i Jelena Zlatanović, stručnjak za korporativni marketing i komunikacije u naftnoj kompaniji MOL i Emilija Lilić, menadžerka internih komunikacija u Tigar Tyresu iz Srbije.

„U skladu s pravilnikom PRO PR GLOBE Awards, a nakon procesa nominacija, ukupno 25 renomiranih stučnjaka na području odnosa s javnošću iz 12 zemalja, sa tri kontinenta, dobitnici su PRO PR GLOBE Awards za 2022. godinu. Njima će biti uručene jedinstvene statue, umetničkih radova studenata Akademije primijenjenih umetnosti, Sveučilišta u Rijeci“, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

„Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodelu priznanja pojedincima, a ne projektima. Specifičan je i po tome što je namjenjen pojedincima, koji su u saradnji sa svojim timovima i saradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspeli ostaviti trag na području odnosa s javnošću“, ističe se u saopštenju.

  • TATJANA

    18.1.2023 #1 Author

    Bravo za nagrađene! Dobro da je njihov profesionalizam prepoznat i da postoji program nagradjivanja pojedinaca

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...