U SRBIJU STIŽE POLJSKI MALOPRODAJNI LANAC Do kraja godine posao za 100 radnika

InvesticijeSrbijaVesti

2.7.2020 13:48 Autor: Julijana Vincan 4

U SRBIJU STIŽE POLJSKI MALOPRODAJNI LANAC Do kraja godine posao za 100 radnika U SRBIJU STIŽE POLJSKI MALOPRODAJNI LANAC Do kraja godine posao za 100 radnika
Evropski maloprodajni lanac odevnih predmeta i opreme za kuću „Pepco“, planira ulazak na naše tržište na jesen. Srbija će postati trinaesto evropsko tržište na... U SRBIJU STIŽE POLJSKI MALOPRODAJNI LANAC Do kraja godine posao za 100 radnika

Evropski maloprodajni lanac odevnih predmeta i opreme za kuću „Pepco“, planira ulazak na naše tržište na jesen. Srbija će postati trinaesto evropsko tržište na kome posluje ova poljska kompanija.

Najavljeno je otvaranje 30 prodavnica širom zemlje u prvoj godini rada. Otvaranje prve radnje u Beogradu planirano je za oktobar, odmah nakon ulaska na italijansko tržište u septembru.

Iz kompanije ističu da u ovoj fazi traže i druge pogodne lokacije širom Srbije. Konkurs za posao u ovim prodavnicama je već otvoren, a planiraju da do kraja godine zaposle 100 radnika.

„Pepco“ je maloprodajni lanac koji u ponudi ima odeću za celu porodicu i opremu za kuću po niskim cenama. Kompanija ima preko 2.000 prodajnih objekata u Češkoj, Hrvatskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj, a u septembru otvara prve radnje i u Italiji. Ovaj brend nastao je 2004. godine u Poljskoj.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...