zahtevne deonice zbog klizišta

Vesić: Obnova puteva Kokin Brod – Priboj i Čajetina – Priboj

BiznisInfrastrukturaSrbija

14.8.2023 13:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Vesić: Obnova puteva Kokin Brod – Priboj i Čajetina – Priboj Vesić: Obnova puteva Kokin Brod – Priboj i Čajetina – Priboj
Ministar građevinarstva Goran Vesić posetio je gradilište na putu Kokin Brod – Pribojska Banja – Priboj gde se obnavljaju poslednja 2,4 kilometra od ukupno... Vesić: Obnova puteva Kokin Brod – Priboj i Čajetina – Priboj

Ministar građevinarstva Goran Vesić posetio je gradilište na putu Kokin Brod – Pribojska Banja – Priboj gde se obnavljaju poslednja 2,4 kilometra od ukupno 25 kilometara tog puta.

Vesić je rekao da je ta 2,4 kilometra puta prema Pribojskoj Banji jedna od najzahtevnijih deonica jer je tu veliko klizište, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

On je naveo da se sada postavljaju šipovi na dubini do 16 metara da bi se klizište zaustavilo i put bio stabilan i trajan i napomenuo da na celom putu postoje dva klizišta koja će biti regulisana, i da se rade dva mosta na toj trasi. On je istakao da je to važno za razvoj Priboja i Pribojske Banje.

Vesić je najavio i obnavljanje magistralnog puta od Čajetine do Priboja, kao i brzu saobraćajnicu od Nove Varoši do Duge poljane, koja će taj deo spojiti sa budućim auto-putem ka Crnoj Gori čime će se, kako je rekao, „omogućiti više investicija i razvoj turizma da bi ovaj deo Srbije živeo bolje i dodatno se razvijao“.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...