hyundai redefiniše mobilnost

Automobil i kao životni prostor

AutomobiliLifestyleSvet

30.1.2023 18:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Automobil i kao životni prostor Automobil i kao životni prostor
Hyundai Motor Group je predstavila animirani video pod nazivom „Mobilni životni prostor“, za koji kaže da će redefinisati buduću mobilnost kao organski mehanizam povezivanja... Automobil i kao životni prostor

Hyundai Motor Group je predstavila animirani video pod nazivom „Mobilni životni prostor“, za koji kaže da će redefinisati buduću mobilnost kao organski mehanizam povezivanja između vozila i zgrada.

Četvorominutni snimak prikazuje pokretno vozilo koje je pričvršćeno za stambenu zgradu kao produžetak kućnog prostora.

Animirani lik Logan ulazi u ono što je u početku izgledalo kao mala soba koja ima radni sto i stolicu. Zatim se odvaja od zgrade i samostalno vozi do kancelarije.

Prikačeno ili „usidreno“ vozilo služi kao sastavni deo životnog prostora, saopštio je Hyundai, poboljšavajući životno okruženje,prenosi Korea Times.

„Automobili neće biti samo prevozna sredstva, već životni prostori“, istakla je kompanija.

Najnovije inovativno rešenje može pomoći u problemima prenaseljenosti i ograničenog životnog prostora, saopštio je Hyundai, olakšavajući život vlasnicima automobila.

Hyundai ima za cilj da unapredi funkcije „hiperpovezanosti“ tako da vlasnici automobila smatraju da putovanje na posao nije gubljenje vremena, već deo neprekidnog toka rada i života.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...