za članove kluba posebne pogodnosti

BMW u Južnoj Koreji organizuje specijalne događaje radi bolje promocije svojih automobila

AutomobiliFirme u fokusuSvetU fokusu

3.6.2022 18:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

BMW u Južnoj Koreji organizuje specijalne događaje radi bolje promocije svojih automobila BMW u Južnoj Koreji organizuje specijalne događaje radi bolje promocije svojih automobila
BMW Korea osvaja srca svojih kupaca i potencijalnih vozača primenom vrhunske marketinške strategije koja nudi različito korisničko iskustvo, saopštila je u četvrtak južnokorejska jedinica... BMW u Južnoj Koreji organizuje specijalne događaje radi bolje promocije svojih automobila

BMW Korea osvaja srca svojih kupaca i potencijalnih vozača primenom vrhunske marketinške strategije koja nudi različito korisničko iskustvo, saopštila je u četvrtak južnokorejska jedinica nemačke marke luksuznih automobila.

Njena strategija je usmerena na povećanje broja agenata koji mogu da komuniciraju sa kupcima i pružanje više pogodnosti za jačanje konkurentnosti među brendovima luksuznih automobila, piše KoreaTimes.

Jedan od primera se može videti u BMW Excellence Lounge-u klubu koji se nalazi u Dongdaemun Design Plaza (DDP) u Seulu, gde je korejska jedinica ovog proizvođača automobila održala ekskluzivni događaj od 23. do 31. maja. ove godine.

Događaj je osmišljen pre tri godine i pruža jedinstveno iskustvo članovima kluba, kupcima koji čekaju svoje nove BMW automobile, kao i potencijalnim kupcima.

Klijenti koji su učestvovali u ovom događaju bili su u mogućnosti da u obilasku sa stručnim vodičima vide BMV-ove premijum automobile kao što su serija 7, nova serija 8 i SUV X7. Takođe su mogli da uživaju u predstavama i raznovrsnim kulturno-umetničkim programima.

Posebno, novi M850i xDrive Gran Coupe i nova serija 7, koji bi trebalo da budu predstavljeni u drugoj polovini godine, predstavljeni su po prvi put u Južnoj Koreji.

Članovi BMV Excellence Club-a dobijaju razne pogodnosti, od usluga vozila do posete značajnim kulturnim događajima, uključujući 24-časovnu podršku za članstvo, uslugu preuzimanja i dostave, i posvećene savetnike.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...