brend više od dve godine plaćao zakup za prazan maloprodajni prostor

Hugo Boss ponovo otvorio prodavnice u Moskvi

BiznisSvet

23.9.2024 10:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Hugo Boss ponovo otvorio prodavnice u Moskvi Hugo Boss ponovo otvorio prodavnice u Moskvi
U Moskvi su ponovo otvorene prodavnice nemačkog brenda Hugo Boss, koje se nalaze u tržnom centru Evropski. To je saopštila pres služba tržnog centra,... Hugo Boss ponovo otvorio prodavnice u Moskvi

U Moskvi su ponovo otvorene prodavnice nemačkog brenda Hugo Boss, koje se nalaze u tržnom centru Evropski. To je saopštila pres služba tržnog centra, uz napomenu da su dve prodavnice nastavile sa radom na prethodnim lokacijama, piše ruski portal Molli, a prenosi Mina.

Novo otvaranje postalo je moguće nakon što je Stokman preuzeo lanac ovih prodavnica.

Prodavnice Hugo Boss su prestale sa komercijalnim aktivnostima u Rusiji u martu 2022. godine, zbog sankcija uvedenih Moskvi, dok je brend nastavio da plaća zakup za maloprodajni prostor.

Kao što je ranije objavljeno, prodavnice je trebalo ponovo da budu otvorene u avgustu ili septembru ove godine, a to se i dogodilo u okviru nastavka rada brenda na ruskom tržištu.

  • Milan

    24.9.2024 #1 Author

    Ovo je super vest za one na frontu, ima da im mnogo poveća šanse da prežive kada budu jurišali da očiste zgrade, al kad bi se zezali. Inače Hugo Boss je dizajnirao i pravio uniforme za Nacisti;ku Nemačku tokom Drugog svetskog rata.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.