cilj osvajanje globalnog tržišta e-vozila

Hyundai Mobis obezbedio porudžbinu za sklapanje sistema baterija od Volkswagena

AutomobiliLifestyleSvet

9.8.2023 19:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Hyundai Mobis obezbedio porudžbinu za sklapanje sistema baterija od Volkswagena Hyundai Mobis obezbedio porudžbinu za sklapanje sistema baterija od Volkswagena
Hyundai Mobis je sklopio značajne ugovore sa inostranstvom u poslovanju sa komponentama za električna vozila (EV), i na taj način započeo globalnu ekspanziju. Ovi... Hyundai Mobis obezbedio porudžbinu za sklapanje sistema baterija od Volkswagena

Hyundai Mobis je sklopio značajne ugovore sa inostranstvom u poslovanju sa komponentama za električna vozila (EV), i na taj način započeo globalnu ekspanziju.

Ovi ugovori, koji uključuju velike porudžbine komponenti za EV usmerene su na glavne svetske proizvođače automobila, i jačaju konkuretnost kompanije na globalnom tržištu, prenosi Korea Times.

Kompanija je objavila da je uspešno dobila ugovor za isporuku akumulatorskog sistema (BSA), ključne komponente za EV-ove, renomiranog nemačkog proizvođača automobila, Volkswagen. Sistemi baterija koje obezbeđuje Hyundai Mobis namenjeni su integraciji u Volkswagenovu nadolazeću EV platformu sledeće generacije.

BSA se odnosi na potpuno integrisani proizvod koji kombinuje pakete baterija sa komponentama kao što su sistemi za upravljanje baterijama (BMS), obezbeđujući bezbedan i efikasan rad EV baterija. Kvalitet baterija velikog kapaciteta i visoke efikasnosti su ključne komponente koje utiču na performanse električnih vozila.

Kompanija planira da uspostavi novu proizvodnu bazu u Španiji, koja će biti odobrena od strane odbora kasnije ove godine, za snabdevanje baterijskim sistemima. Trenutno, kompanija upravlja proizvodnim linijama za sisteme baterija u Južnoj Koreji, Kini i Češkoj Republici, dok takođe gradi nove baze za električna vozila u SAD i Indoneziji.

Ovaj nedavni priliv porudžbina ukazuje na dobru polaznu osnovu za Hyundai Mobis, koji cilja na globalno tržište električnih vozila u glavnim regionima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...