Redovni letovi biće pokrenuti ove sezone

Nova avio-kompanija Lufthansa City objavila prve destinacije

BiznisSvetTurizam

29.2.2024 08:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Nova avio-kompanija Lufthansa City objavila prve destinacije Nova avio-kompanija Lufthansa City objavila prve destinacije
Najnovija avio-kompanija Lufthansa Grupe, prevoznik Lufthansa City Airlines, pokrenuće redovne letove ove sezone, a objavljene su i prve destinacije u njenoj budućoj mreži. Avio-prevoznik... Nova avio-kompanija Lufthansa City objavila prve destinacije

Najnovija avio-kompanija Lufthansa Grupe, prevoznik Lufthansa City Airlines, pokrenuće redovne letove ove sezone, a objavljene su i prve destinacije u njenoj budućoj mreži.


Avio-prevoznik će u početku leteti povezivati Minhen sa Berlinom, Hamburgom, Bremenom, Diseldorfom, Kelnom, Hanoverom kao i Birmingemom, Bordoom i Mančesterom. U narednim mesecima, Lufthansa City će postepeno širiti svoju mrežu i u ponudu uvrstiti druge destinacije na Starom kontinentu, saopštila je nemačka grupacija, prenosi eKapija.


Lufthansa je nedavno naručila 40 Airbusa A220-300 namenjenih upravo City podružnici. Do dolaska modernih regionalnih aviona, putnike Lufthansa City će prevoziti Airbusi A319. Prva dva od četiri aviona iz Airbus A320 porodice letelica već su ofarbana u šemu bojenja najnovije avio-kompanije Lufthansa Grupe.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...