manifestacija privuče više od 350.000 posetilaca

Otvoren sajam kućnih ljubimaca u Šangaju

LifestyleManifestacijeSvet

21.8.2024 19:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvoren sajam kućnih ljubimaca u Šangaju Otvoren sajam kućnih ljubimaca u Šangaju
Današnjim otvaranjem 26. Sajma „Pet Fair Asia“ u Šangaju domaćini dve velike izložbe kućnih ljubimaca okupili su se da bi stvorili veći uticaj na... Otvoren sajam kućnih ljubimaca u Šangaju

Današnjim otvaranjem 26. Sajma „Pet Fair Asia“ u Šangaju domaćini dve velike izložbe kućnih ljubimaca okupili su se da bi stvorili veći uticaj na tržište u toj oblasti, ocenjuju specijaliztovani analitičari u Kini.

„Pet Fair Asia Ltd“, domaćin Sajma, i „Beijing Lanneret International Exhibition Co Ltd“, organizator godišnjeg „China Pet Expo“, potpisali su sporazum o zajedničkom ulaganju za koji se očekuje da će izgraditi efikasniju platformu usluga, prenosi Beta.

Jedna od najvećih i najuticajnijih vodećih izložbi kućnih ljubimaca u svetu, izložbeni prostor „Pet Fair Asia“ je premašio 300.000 kvadratnih metara i privlači više od 100.000 profesionalaca i više od 350.000 posetilaca svake godine.

U isto vreme, „Pet Fair Asia Ltd“ nastavlja da raste na svetskom tržištu kućnih ljubimaca, sa nizom izložbi u Pekingu, Šenženu i gradovima jugoistočne Azije.

„China Pet Expo“ je jedna od najvećih i najuticajnijih izložbi proizvoda za kućne ljubimce u Kini. Njen izložbeni prostor ove godine je premašio 100.000 kvadratnih metara, privlačeći više od 40.000 profesionalaca i više od 200.000 potrošača.

Šangaj/Foto: Pixabay.com

Prvi rezultati saradnje biće predstavljeni na Sajmu za kućne ljubimce u Kini 2025. u februaru.

U okviru saradnje, dve strane će nastojati da razbiju tradicionalna ograničenja regionalnih izložbi, unaprede operativne mogućnosti izložbe i donesu komercijalne dividende novim poslovnim razmišljanjem.

Kućni ljubimci su mnogim ljudima postali važna emocionalna podrška. Sa povećanjem broja kućnih ljubimaca, tržište kućnih ljubimaca pokazuje vitalnost i potencijal rasta. Briga vlasnika za svoje ljubimce razvila se od osnovnog – hrane, do dubljih emocionalnih nivoa, te i potrage za visokokvalitetnim iskustvima i proizvodima za uzgoj kućnih ljubimaca.

Smatra se da je najnoviji, 26. Sajam kućnih ljubimaca Azije „raj za ljubitelje kućnih ljubimaca“, sa preko 26.000 brendova iz zemlje i inostranstva i više od 2.500 vrhunskih izlagača.

Ima štandova s ponudom za potpuno prirodnu ishranu mačaka i pasa, a i poziva kuvarima da dođu i naprave poseban „prijatan obrok“ za njih i recept ponude firmama.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.