kupci mogu popraviti svoje mobilne telefone, tablete, pametne satove...

Samsung Electronics u Ukrajini pruža usluge korisnicima gde je to moguće

BiznisFirme u fokusuSvetU fokusu

19.4.2022 14:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Samsung Electronics u Ukrajini pruža usluge korisnicima gde je to moguće Samsung Electronics u Ukrajini pruža usluge korisnicima gde je to moguće
Samsung Electronics proširuje svoju korisničku uslugu u Ukrajini, izražavajući spremnost da učestvuje u poteškoćama sa kojima se suočavaju ukrajinski kupci usled ruske invazije, saopštila... Samsung Electronics u Ukrajini pruža usluge korisnicima gde je to moguće

Samsung Electronics proširuje svoju korisničku uslugu u Ukrajini, izražavajući spremnost da učestvuje u poteškoćama sa kojima se suočavaju ukrajinski kupci usled ruske invazije, saopštila je kompanija ova kompanija u utorak.

Ukrajinska filijala južnokorejskog tehnološkog giganta saopštila je da će upravljati korisničkim uslugama na daljinu za kupce koji žele da poprave svoje Samsung mobilne uređaje kao što su pametni telefoni, tablet računari i pametni satovi, piše KoreaTimes.

Kompanija nastavlja da upravlja svojim centrima za korisničku podršku u oblastima gde su poslovne aktivnosti dostupne. Na onim mestima gde servisni centri ne mogu da rade, obezbediće besplatnu uslugu preuzimanja telefona korisnika i drugih uređaja, da bi ih servisirali.

Za daljinsku korisničku podršku, Samsung sarađuje sa ukrajinskom logističkom kompanijom Nova Poshta. Samsung se pridružio ukrajinskom tržištu još 1996. godine, prodajući svoje kućne aparate i mobilne uređaje.

„Uprkos svim izazovima sa kojima se Ukrajina danas suočava, kompanija ostaje uz Ukrajince, garantujući kvalitetnu uslugu svima kojima je potrebna i podržavajući rad što većeg broja servisnih centara“, saopštio je ogranak ove kompanije.

„Samsung Electronics se raduje danu kada ćemo svi ponovo moći bezbedno da uživamo u životu u svakom kutku Ukrajine. U današnje vreme, kada su životi i zdravlje ljudi najvažniji, kompanija obezbeđuje servisne centre u onim regionima u kojima se nalazi i gde je to moguće“ istakli su iz Samsunga.

U skladu sa proširenjem korisničkog servisa, Samsung je takođe uklonio slovo „Z“ sa svojih sklopivih telefona ― Galaxi Z Fold 3 i Galaxi Z Flip 3 ― u nekim evropskim zemljama kao što su Ukrajina, Estonija, Letonija i Litvanija, jer je slovo Z koristi se kao simbol ruske vojske.

Kao deo svojih humanitarnih napora za ukrajinske izbeglice, kompanija je u martu donirala i šest miliona dolara Ukrajinskom društvu Crvenog krsta.

Ne samo Samsung već i druge južnokorejske kompanije takođe aktivno podržavaju Ukrajinu uprkos pogoršanim uslovima. LG Electronics podržava ukrajinske izbeglice koje su pobegle u susedne zemlje obezbeđujući kućne aparate kao što su mašine za pranje veša, frižideri i mikrotalasne peći preko međunarodnih organizacija za pomoć. Hyundai Motor Group je takođe donirala milion dolara za hitnu pomoć.

  • GOCA BG

    19.4.2022 #1 Author

    Kakva podrska i solidarisanje…

    Odgovori

  • TINA

    28.4.2022 #2 Author

    I treba da pruzaju svoje usluge svima, bez obzira ko se u kakvoj poziciji nalazi

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...