U planu je distribucija robe iz Kine

TikTok pokreće platformu za e-trgovinu u SAD

SvetVesti

26.7.2023 13:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

TikTok pokreće platformu za e-trgovinu u SAD TikTok pokreće platformu za e-trgovinu u SAD
TikTok planira početkom avgusta da pokrene u Sjedinjenim Američkim Državama platformu za e-trgovinu za prodaju robe proizvedene u Kini, izvestio je The Wall Street... TikTok pokreće platformu za e-trgovinu u SAD

TikTok planira početkom avgusta da pokrene u Sjedinjenim Američkim Državama platformu za e-trgovinu za prodaju robe proizvedene u Kini, izvestio je The Wall Street Journal, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa ovim planom.

Aplikacija za kratke video-zapise nastoji da ponovi američki uspeh kineskih platformi za kupovinu Shein i Temu i biće odgovorna za skladištenje i isporuku artikala u ime proizvođača i trgovaca u Kini, navodi se u izveštaju, a prenosi Reuters.

TikTok nije odmah odgovorio na zahtev agencije Reuters za komentar.

Ovakav potez dolazi u trenutku kada se TikTok suočava sa pojačanim nadzorom američkih zvaničnika zbog zabrinutosti za bezbednost podataka. Kompanija se bori da spreči zabranu u SAD, nakon što je predstavljen zakon kojim bi se administraciji predsednika Bajdena (Joe Biden) dalo ovlašćenje da zabrani aplikacije koje potencijalno imaju bezbednosne rizike.

  • STEPA

    8.8.2023 #1 Author

    Dok drugi zabranjuju tik tok Ameri ih jop i podržavaju.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...