TWITTER TRAJNO SUSPENDOVAO TRAMPOV NALOG Deonice kompanije odmah pale na berzi

Hi-techLifestyleSvetVesti

9.1.2021 14:32 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

TWITTER TRAJNO SUSPENDOVAO TRAMPOV NALOG Deonice kompanije odmah pale na berzi TWITTER TRAJNO SUSPENDOVAO TRAMPOV NALOG Deonice kompanije odmah pale na berzi
Vrednost deonica kompanije Twitter pala je za više od dva odsto na Njujorškoj berzi neposredno nakon odluke da se trajno suspenduje nalog Donalda Trampa... TWITTER TRAJNO SUSPENDOVAO TRAMPOV NALOG Deonice kompanije odmah pale na berzi

Vrednost deonica kompanije Twitter pala je za više od dva odsto na Njujorškoj berzi neposredno nakon odluke da se trajno suspenduje nalog Donalda Trampa zbog rizika od „daljeg podsticanja na nasilje“.

Vrednost deonica ove kompanije držala se do skoro na 50,2 američka dolara, ali im je vrednost pala za 2,4 odsto.

Foto: Pixabay.com

Twitter je prošle srede, nakon opsade američkog Kongresa od strane Trampovih pristalica, privremeno blokirao Trampov nalog koji ima više od 88 miliona pratilaca i najavio trajnu suspenziju ukoliko predsednik bude nastavio da krši pravila ove društvene mreže, prenosi Rojters.

Nakon što je suspendovan Twitter nalog Trampove predsedničke kampanje i kompanija blokirala nove objave američkog predsednika na njegovom zvaničnom predsedničkom nalogu POTUS, na kraju je trajno ukinut i njegov privatni nalog.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...