Ministar kapitalnih investicija Crne Gore otkrio medijima

U Crnoj Gori pokrenuta istraga zbog mogućih malverzacija oko gradnje autoputa

BiznisInfrastrukturaInvesticijeNovacRegionVesti

2.5.2021 13:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

U Crnoj Gori pokrenuta istraga zbog mogućih malverzacija oko gradnje autoputa U Crnoj Gori pokrenuta istraga zbog mogućih malverzacija oko gradnje autoputa
Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić Crne Gore otkriva da je otvorena je istraga o PDV-u za izgradnju auto-puta. On je, gostujući na televiziji Prva... U Crnoj Gori pokrenuta istraga zbog mogućih malverzacija oko gradnje autoputa

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić Crne Gore otkriva da je otvorena je istraga o PDV-u za izgradnju auto-puta. On je, gostujući na televiziji Prva poručio da bi „svi koji su se ogrešili o zakon trebalo da odgovaraju“.

„U okviru MKI, između ostalih, postoje i dva posebna odeljenja: Odeljenje za borbu protiv korupcije i Odeljenje za korporativno upravljanje. Cilj je sprečiti korupciju i unaprediti rad državnih preduzeća“, naveo je Bojanić, dodajući da u ovom trenutku postoje svi preduslovi da se radovi na prioritetnoj deonici autoputa završe do 30. novembra ove godine.

Ministar Bojović je naglasio da još nije doneta odluku o davanju Aerodroma pod koncesiju i konstatovao da će se još sačekati sa tim.

Kada je reč o isplativosti eksploataciji nafte i gasa u crnogorskom podmorju, Bojanić je kazao „da će se to znati nakon što se završi istražno bušenje“.

  • IVAN

    3.11.2022 #1 Author

    Eto sta docekasmo.tako je isto i u srbijinsamonse cuti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...