Rukovodstvo državne institucije u redovnom obilasku svih fiijala i ekspozitura

Unapređenje postojeće mreže Uprave za trezor

SrbijaVesti

27.9.2021 11:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Unapređenje postojeće mreže Uprave za trezor Unapređenje postojeće mreže Uprave za trezor
Uprava za trezor Ministarstva finansija, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Srbije, ostvarila je značajne rezultate, izjavio je direktor Uprave za trezor... Unapređenje postojeće mreže Uprave za trezor

Uprava za trezor Ministarstva finansija, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Srbije, ostvarila je značajne rezultate, izjavio je direktor Uprave za trezor Marko Gvero prilikom obilaska filijale u Novom Sadu i najavio dalji razvoj i unapređenje čitave mreže, kako bi se građanima u svakom delu zemlje pružio podjednako visok kvalitet usluga.

Kako je saopšteno iz Uprave, rukovodstvo je obišlo filijalu u Novom Sadu, te ekspoziture u Bačkom Petrovcu, Temerinu, Titelu, Bačkoj Palanci i Baču, i na taj način zaokružilo obilazak svih ekspozitura koje posluju u okviru novosadske filijale.

Gvero je rekao da je veliki broj građana već prepoznao koristi plaćanja mesečnih obaveza u Upravi za trezor i pozvao sve žitelje ovog dela Vojvodine da svoje račune izmiruju na šalterima Uprave za trezor te na taj način ostvaruju značajne uštede svakog meseca, prenosi Tanjug.

Dodao je da će Uprava za trezor i dalje predano raditi na podizanju nivoa kvaliteta svojih usluga u celoj zemlji, odnosno, da će modernizacijom mreže i implementacijom inovativnih rešenja u radu opravdati poverenje koje građani Srbije imaju u nju.

Poseta rukovodstva odvila se u okviru redovnog obilaska svih filijala i ekspozitura Uprave za trezor u zemlji, tokom kojih se analiziraju njihovi rezultati i sagledavaju mogućnosti za unapređenje procesa rada.

Tagovi
SRBIJA VESTI

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...